Şimdi Ara

cpu ısısı limiti kaç olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acaba cpu ısısı kaça kadar yükselmesi normaldir.ekran kartıda öyle.bunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.tşk

• fana ve termik macuna göre değişir. cpunun 75 i geçmemesi lazım. daha yüksekte çok kasar.
  • 5 dak oyunoynadım 57 oldu sizce bu normalmi yoksa fanda bi sorunmu var
  • carbon falansa normal bence. havalarda ısındı zaten 57 orta bişey yani.

işlemcinin az ısınması için termik macununu değiştir,tozları temizle işe yarar.
  • datron mobil

cpu:60
    hdd:60

• cpusuna göre değişir amd için 60 bile çok ama intelse 75 e kadar yolu var 57 normaldir intelse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainman113

cpusuna göre değişir amd için 60 bile çok ama intelse 75 e kadar yolu var 57 normaldir intelse...

nerden bakıyoruz cpu ve hdd sıcaklıgına .. basit bir soru olabilir ama bilmiyorumm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

quote:

cpusuna göre değişir amd için 60 bile çok ama intelse 75 e kadar yolu var 57 normaldir intelse...

nerden bakıyoruz cpu ve hdd sıcaklıgına .. basit bir soru olabilir ama bilmiyorumm..

simdi arkadasim bios a girdiginde pc health diye bi bolum var orada yazmakta yada speedfun gibi ara programlar var. onları da kullanabilirsin

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosemeen

quote:

quote:

simdi arkadasim bios a girdiginde pc health diye bi bolum var orada yazmakta yada speedfun gibi ara programlar var. onları da kullanabilirsin

kolay gelsin

teşekkür ederimm

• quote:

quote:

Free

http://www.gtopala.net/en/siw.exe

14 gülük hdd

http://www.hddlife.com/files/HDDlife%20Pro%202.9.110.msi

• everest diye bir program var sıcaklık değerlrini veriyo.googlede arat bulursun
  • yazın en sıcak günlerinde bile 55-60 c arası görüyorum oyun oynarken sharkon soğutucu kullanıyorum fanı max 2500rpm de.ısıyı görmek için everest kullanabilirsin
  • zaten bios ta cpu sıcaklığını sonlandıran ayar mevcut.

mesela benim bios um cpu 75 derceyi geçti mi alarm verme ayarına sahip.(bu kadarını anlayabildim ingilizcesinden)

yani kontrol biosta.tehlikeli bir durum olduğunda bios en büyük destekçimiz
  • Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda bu sıcaklık değerleri farklı oluyor .
    Masaüstü bilgisayarlarda bu değerler dizüstülere göre daha düşük oluyor . Bu değerleri belirtirken kullandığımız bilgisayarların hangi tür olduğunu da belirtmek gerekir diye düşünüyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.