Şimdi Ara

Cpu Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende hp dizüstü var şuan işlemci tarafı 100 C ye kadar çıkıyor .Bunun için siz değerli arkadaşlardan birkaç örnek gördüm ve bende sizlerin gibi laptopuma soğutucu yapmak istiyorum.ilk olarak şuan için platoon marka 12V bir soğutucu aldım .Şuan usb ye bağladım ve gereken soğutmayı sağlamıyor.Adaptöre bğlamak istiyorum bunu kaç voltluk bir adaptör almalıyım ki vantilatör gibi çalışsın..Yardımlarınız bekliiyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi part -- 15 Şubat 2012; 14:45:54 >

• onlar çöp yazdım silinmiş

onlar gerçekten de çöp çin mallari çünkü hiçbir işlevi yok git doğru düzgün thermaltake felan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

onlar çöp yazdım silinmiş

onlar gerçekten de çöp çin mallari çünkü hiçbir işlevi yok git doğru düzgün thermaltake felan al

Yapma yav.Buna adaptör bağlasam da herhangi bir sonuç alamam mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: part

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

onlar çöp yazdım silinmiş

Yapma yav.Buna adaptör bağlasam da herhangi bir sonuç alamam mı yani?

arkadaşa katılıyorum ayrıca dikkat et 100 derece çok aşırı bir sıcaklık işlemcin zarar görebilir
  • Dikkat ettiğim için zaten soğutucu yapmak istiyorum. Ama bu almış olduğum soğutucuya kaç voltuk bir adaptör ayarlamalıyım bunun üzerinde halen bi cevap gelmedi..:)Anladım arkadaşlar elimdeki mal dandik cpu çok yüksek ısıda çalışıyor bunları biliyorum..
  • 12v adaptör alman gerekir.Daha yüksek alırsan yanma riski var
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

12v adaptör alman gerekir.Daha yüksek alırsan yanma riski var

Teşekkür ederim arkadaşım.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU cpu 3.3v sorunu
    11 yıl önce açıldı
    işlemci soğutucu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.