Şimdi Ara

CPU CORE PARKING DISABLED SORUNU !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Aylardır konu açıyorum forumda.Çok şükür herkes bi yandan yardımcı olmaya çalıştı.Öncelikle herkese çok teşekkür ederim.Fakat bi türlü sorunu bulamamıştık ve bulamıyoruz derken bir şey buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=ulm-PeZxi0Y bu videoyu izlerseniz benim yaşadığım fps sorunu aynen cpu core parking enable durumundaki gibi.Sanırım sorun bu deyip araştırmalara koyuldum ve aynende enable durumunda.Fakat yapılması gereken her şeyi yaptıktan sonra 8 çekirde olan işlemcim sadece 4 çekirdegini kullanıyor diğer 4 çekirdeği beklemede yazıyor.(görev yöneticisinden kaynak izleyici seceneginden baktım).Mecbur tekrardan eski ayarlarına döndürüyorum (yani enable durumuna)Bi türlü disabled durumuna getirip 8 çekirdeği birden kullanamıyorum.CPU PARKİNG DİSABLE yapıp 8 çekirdeği de nasıl kullanabilirim?

    Sistemim gtx 970 ekran kartı ASUS , AMD FX 8350 İşlemci , gigabyte ga-990fxa-ud3 rev 4.0 anakart + 8gb ram kullanıyorum.

    Cpu Core Parking disable olayını nasıl yapabilirim?Aylardır bu sorunu arıyorum ve bilgisayar yeni oldugu için dogru düzgün kullanamadım bile :( Lütfen yardımcı olur musunuz?







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.