Şimdi Ara

Cpu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a abiler bn bilgisayarda surf yaparken cpu 65 e kadar iniyor maximum bide 101 dereceye kadar cıkdı hiç sabit durmuyor cs 1.6 bile oynayamıyorum sistemin özelliklerine gelince Pentium R 4 Cpu 3.06Ghz 1 gb ram bide 256 mb paylaşımşı 128 bit ekran kartı var kasada 1 tane anakartın 1 tanede ekran aktrtının fanı var overclock yapdım ama bi netice almadım termal macun ıdeal derrcede var onceden cs normal oynuyordum ozaman ekran kartı yokdu kasıyordu ama bilgisayar yavaslamıyordu ozaman lütfen yardım edın ayrıca pc cok eskı istedınız benzetmeyi yapabıırsiniz.:

• Pcnize Format Atın birde Öyle deneyin....Bazı Virüsler Pcnizin Arkaplanında bir program gibi çalışarak CPU'nuzu %100 Çalıştırarak CPU ISINMASINA sizin oyun film surf gibi işlemlerinizi büyük oranda etkileyecek Kasılmalara Sebep Olur...!!

Orijinalden alıntı: Xtrme

Pcnize Format Atın birde Öyle deneyin....Bazı Virüsler Pcnizin Arkaplanında bir program gibi çalışarak CPU'nuzu %100 Çalıştırarak CPU ISINMASINA sizin oyun film surf gibi işlemlerinizi büyük oranda etkileyecek Kasılmalara Sebep Olur...!!

kardeşin dediklerinide yabana atmadan size tavsiyem ilk önce işlemci soğutucusunun fanlarını ve altını iyice temizlemeniz ...bu size en az 10 derece kazandıracaktır
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Lütfen! (Harddisk)
    22 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.