CoreTemp kullanarak işlemci sıcaklıklarını görebilirsin. Hatta çekirdeklere kadar gösteriyor.
Windows hantallaşmıştır. Arkaplanda çalışan programları azalt servisleri düzenle AMD X2 işlemci ise Cool & Quite açık olsun; Vista kullanıyorsan Min CPU Kullanımı (Min CPU Usage) alanından işlemci min çalışma değerini tekrar düzenle. Vista'da tam performans kullanırsan işlemci boş kalmıyor.
quote:
Cpu %90 kullanım olur mu?
%100 Bile Olur
arka planda bir program çalışıyodur.lime wire açık mı?
tüm programlar kapalı iken işlemci kullanımı %90 ise virüs girmiş olabilir
Çalışan hiç bir şey yokken yapıyor..Çok ilginçtir..
Sildim ne var ne yoksa şimdilik sakinleşti bilgisayar..Yüksek ihtimal virüs var Pc de çünkü ben anti vrüs programı kullanmıyorum..
Yarım saatlik kullanımlarda bir sey yoktu dün geceden beri..Bazen pc 12 saatten fazla açık kalıyor..Göreceğiz artık..Sanırım bi yedek alıp format atmak en doğru hareket olacak..
İlginize tesekkür ederim arkadaslar..
bazı programlarda programı kapatmana rağmen (arka planda çalışıyor olmalı) işlemciyi sömürüyor. bende bi oyun vardı oyun oynarken işlemci %40 larda çalışıyordu ama oyundan çıkınca %100 lere ulaşıyordu. taki bilgisayarı tekrardan açana kadar işlemci kullanımı düşmüyordu. senin sorunda bu tür programdan kaynaklanabilir. açılıştaki programlara bi bakmanı öneririm.
Başlangıçtaki programların hepsini iptal ettim..Forumda bir yerde okumustum.Basat Çalıstırdan bir seyler yazıp hepsini iptal ettim..Şimdi durum normallesti gibi..4 saattir acık Pc değerler normal.%20 den yukarı çıkmıyor..İyi değil mi?
hiç bişey yapmıyorken bu değerlerde seyrediyorsa virüs vardır taratın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme