Şimdi Ara

CPU 4650 Mhz ama HD filmler takılıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  CPU 4650 Mhz ama HD filmler takılıyor!!

Arkadaşlar Full 1080p HD filmleri izlerken işlemci %100'ü buluyor ve görüntü takılıyor. İşlemcim:Pentium D 945 (3.4)
    Overlockla 4650 Mhze çıktım ama bir şey değişmedi.
    Ekran kartı: Sapphire Ati Radeon X1600XT
    Ram: 2 GB 533Mhz

Ekran kartını da overlock yaptım:
    587 Mhzden 730Mhze (Core)
    688 Mbx2den 820x2'ye(Memory)

Bu konudaki yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD_maniac -- 28 Nisan 2007; 21:08:19 >

• x1600xt nin 128 bit oluşu kısıtlama getirir... 256 bit lik kart olsa takılma yaşamazsın
  • bnde 9800xt var 30gb lık yüzüklerin efendisi filmini indirdim ve çok rahat izliyorum. +2500 var ayrıca eminmisiniz 256bit gerektirdiinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

Arkadaşlar Full 1080p HD filmleri izlerken işlemci %100'ü buluyor ve görüntü takılıyor.
    İşlemcim:Pentium D 945 (3.4)
    Overlockla 4650 Mhze çıktım ama bir şey değişmedi.
    Ekran kartı: Sapphire Ati Radeon X1600XT
    Ram: 2 GB 533Mhz

Ekran kartını da overlock yaptım:
    587 Mhzden 730Mhze (Core)
    688 Mbx2den 820x2'ye(Memory)

Bu konudaki yorumunuz nedir?

Arkadaşlar Full 1080p HD filmleri izlerken işlemci %100'ü buluyor ve görüntü takılıyor. ( demişsiniz...

eminmisin : 1080 hd film izlediginden ?? benim bildigim 1080 ayarında hd filmlerini izleyebilmen için x1800xt üzeri ekran kartını kullanman gerekiyor..... senin kullandıgın ekran akrtı x1600xt 1080 ı desteklemiyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 27 Nisan 2007; 21:12:42 >

• Şöyleki bazı 1080p lerde takılmıyor örneğin Kralın Dönüşü'nde. Ama King Kong'un 6 DVDlik olanında çok takılıyor.
    Bence bu, ekranı alttan- üstten kapatan bantlarla ilgili bant genişledikçe izlenme kolaylaşıyor.(Yani çözünürlük bir nevi düşüyor)

Ati Benim kart için desteklemez diyor ama bu demek değil ki hiç izleyemem Bazısında takılıyor bazısında hiç takılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD_maniac -- 27 Nisan 2007; 21:22:14 >
  • hmm..bende imzamdaki sistemdele HD videoları cpu 100 de 100 ken izliyorum ama takılma olumoyr...gerçi çözünürlüğünü bilmiyorum ama belkide izlediğin video çok yüsek çözünürlüğe sahiptir
  • 1920x1080 çözünürlüklü video daha ne olsun
    30 dakikası 4500 GB
    1 dakikası 150 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD_maniac -- 27 Nisan 2007; 23:28:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem bu kadar yüksek çözünürlük istiyorsun bence sistemini değiştir

tavsite ettiğim sistemse

q core 6600
    2 tanede 8800gtx SLİ

istediğin çözünürlükte izlersin ...hiç merak etme
  • nasıl ya bende go7600 var.işlemci core 2 duo 2ghz. rahat izliyorum 1080p leri. bende bi ara takılma yapıyodu sanırım codectendi, başka bi programda dene düzelmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

nasıl ya bende go7600 var.işlemci core 2 duo 2ghz. rahat izliyorum 1080p leri. bende bi ara takılma yapıyodu sanırım codectendi, başka bi programda dene düzelmesi lazım

Hangi codec ve program kullanıyorsun?
  • quote:

quote:

nasıl ya bende go7600 var.işlemci core 2 duo 2ghz. rahat izliyorum 1080p leri. bende bi ara takılma yapıyodu sanırım codectendi, başka bi programda dene düzelmesi lazım

Hangi codec ve program kullanıyorsun?

hd maniac nası çödüğümü unuttum sorunu ya baya oldu çözeli.media player 11 kullanıyorum şimdi bs player a fln da baktım hiçbirinde sorun yok.hangi codec ikullandığımı nerden öğrenebilirim yazarsan bakarım pc den.baya bi karışık benim codec ler.media player ın versiyonu eskiyse bi yükseltmeyi dene
  • media player 11 dene bakalım
  • media player 11 .ts formatını çalmıyor ki
  • quote:

media player 11 .ts formatını çalmıyor ki

.tp formatı için ben nvidia nın pure video codec iğini yükledim.media player da açmaya çalıştığımda görev çubuğunda ikonu çıkıyor ve açıyor .tp uzantılıları. yalnız .ts yi bilmiyorum bende hiç yok sanırım
     CPU 4650 Mhz ama HD filmler takılıyor!!
  • HD için mkv yada ts formatı yaygın az da olsa avi wmv var. Benim bildiğim

Bir de nvidia nın pure video codec kurayım bakalım
  • bende de tam tersine baya bi wmw sonra mov fln geri kalanı da .tp ve m2t formatlarında var
  • Slm Arkadaslar

Benimde sole bir sorunum var paylasmak istedim sizlerle.Sitemin allta yazıyor xp pro varken klite codec pack 2.88 kurulu iken 720p hd filmleri sorunsuz izleyebiliyorum.Fakat suanda isletim sistemi vista ultimate ve aynı codec pack kurulu ve hd filmlerin hepsinde takılmalar ve hızlanmalar oluyor.Bunun nedeni codecin vista ya uyumsuz olmasımı yoksa vistanın sistem kaynaklarını cok kullanmasından dolayı makinenin yavaslamasından mı oldugunu cozemedim bir turlu bir fikri ve onerisi olan varsa yazarsa cok sevinirim

SAYGILARLA
  • quote:

bende de tam tersine baya bi wmw sonra mov fln geri kalanı da .tp ve m2t formatlarında var

HD klipleri kastetmiyorum ben. King Kong, LOTR, MI3, X-Men gibi filmleri kastediyorum.

Vista bende de sorun çıkarıyır o yüzden (Sırf HD'de sorun çıkardığı için) Vista kullanmıyorum...
  • quote:

quote:

bende de tam tersine baya bi wmw sonra mov fln geri kalanı da .tp ve m2t formatlarında var

HD klipleri kastetmiyorum ben. King Kong, LOTR, MI3, X-Men gibi filmleri kastediyorum.

Vista bende de sorun çıkarıyır o yüzden (Sırf HD'de sorun çıkardığı için) Vista kullanmıyorum...

hımm ok ben daha hd film göremedim henüz hayatımda denedin mi pure video yu? sanırım bende onu yükleyince düzelmişti.bulamadısan yollayabilirim.bu hd filmler nerde satılır bilginiz var mı?

• teşekkürler denedim ve mediaplayer 11 filmleri gösteriyor.
    HD filmler hakkında HD-DVD Filmlerimizi yazıp değerlendirelim diye bir başlık var forumda oraya bakabilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_13079539/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.