Şimdi Ara

CPS 3 EMULATÖRÜ ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    STREET FİGHTER III 'LERİN ORJİNAL HALLERİNİ GÖREBİLECEĞİZ.
    BU SİSTEMDE TOPLAMDA 6 OYUN VAR !

1)JoJo's Venture
    2)JoJo's Bizarre Adventure
    3)Street Fighter III New Generation
    4)Street Fighter III 2nd Impact
    5)Street Fighter III 3rd Strike
    6)Warzard
    RESIMLER

CPS 3 EMULATÖRÜ ÇIKTI

CPS 3 EMULATÖRÜ ÇIKTI

CPS 3 EMULATÖRÜ ÇIKTI

Emulatörü aşşağıdaki siteden çektikten sonra bir klasöre içini çıkartıyoruz(extract,ayıklama) zip dosyasının.Sonra o klasörün içinde "roms" diye bir klasör oluşturuyoruz.Çünkü kendiliğinden öle bir klasör olmuyor.Sonra ise "emulatör.ini" dosyasını açıyoruz ve "FilterTilemaps=1" yazan yeri bulup sonundaki "1" i "0" yapıyoruz ve doyayı kapatırken "değişiklikleri kaydet" e basıyoruz.Romlar ise Mame nin romsetin de bulabilirsiniz (sf3iii.zip,sf3iii2.zip vs.)
    Yani nette Mame romlarını dağıtan sitelerden Mame nin romları içinden bunları seçerek bulabilirsiniz size iki güzel site vereceğim romlar için de.
    EMULATOR =http://nebula.emulatronia.com/downloadgw.php?get=cps3emulator.zip
    http://www.planetemu.net/index.php?section=roms&dat=615&page=s
    www.retroroms.com (üyelik istiyor ama süper hızlı veriyor.Üye olmak zor değil)
    www.emuasylum.com (şu anda site çökmüş gözküyo halbuki daha dün indirmiştim romları burdan belki düzelir burası da süper hızlı veriyor)

• paylaşım için teşekkürler dostum
  • herkez görsün arkidişler
  • haber daha önce verilmişti.
    ama bende bir tüyo veriyim bu vesiliyle oyunların hepsini denedim sadece Street Fighter III 2nd Impact doğru düzgün çalışıyor şimdilik, diğerlerinde grafik hataları çok fazla yada çalışırken oyundan atıyor.
  • güzelmiş oynadım bikaç tane desteklediklerinden tavsiye ederim
  • strider venom bu haber önceden verilmişti derken herhlade dreamcast olanını diyorsun sen.Bu benim verdiğim ORJINAL CPS3 !
    He yok bunu kast ediyorsan emulatörün ilk çıkanı değil bu ikincisi onu da söyleyim 2 gün arka arkaya emulatör ü yeni sürümü çıktı çünkü.
  • Diğer oyunları açıyormu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yukarıda saydığım 6 oyunu da açıyor fakat emulatör çok taze grafik sorunları az orda burda var.Ama hiçbir oyunda çalışmamazlık yapmıyor ya da çökmüyor.Bu benim size linkini verdiğim emulatör ikinci versiyon olanı! Ilk versiyondan daha iyi adam millet görsün diye daha tamamlayamadan hemen yayına koydu palavra atmıyorum demek için.
  • tesekkürler
  • arkadaşım sfiii3ü indirdim roma attım load rom diorum açılmıo hata werio bi yardımcı olabilirmisin o ini dosyasını falan deiştirdim ama bi işe yaramadı
  • werdiği hatada aynen şu unable to load sf33.bin o dosyayı araştırdım yaklaşık 700mb filan ne alaka bi yardımcı olabilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakercobra -- 25 Haziran 2007; 13:51:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gLadiatoR _

Diğer oyunları açıyormu acaba?
  • güzel paylaşım sağol
  • ben ilk çıkanı kastetmiştim, bunuda denedim kısa zamanda büyük fark yaratmışlar ilkine göre gerçekten çok iyi çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Turks_Are_Great

strider venom bu haber önceden verilmişti derken herhlade dreamcast olanını diyorsun sen.Bu benim verdiğim ORJINAL CPS3 !
    He yok bunu kast ediyorsan emulatörün ilk çıkanı değil bu ikincisi onu da söyleyim 2 gün arka arkaya emulatör ü yeni sürümü çıktı çünkü.
  • Strider venom bunun ilki milki yok aslında ;şöyle diyorum aslında
    Dreamcast(Sega nın bir ev oyun sistemi) emulatörü çıktı de mi adı da "chankast".Bu ne demek ?Bu şu demek bu emulatör dreamcast oyun sisteminde çalışan oyunların bir kısmını veya hepsini açmaya çalışıyor demek değil mi ?
    Şimdi bu Capcom(street fighter olayını yaratan firma) seganın Dreamcast sistemi için bu sf3 lerin ev versiyonlarını yaptı mı ? Yaptı !O zaman chankastla biz bunları oynayabiliriz demektir değil mi.Yani chankast işi cps3 değil demek istiyorum sana anlıyon mu.
    Benim size verdiğim yukarıdakiler ise birebir orjinal cps3 atari salonu oyun sisteminin(jetonla çalışan) emule edilmesi.Yani bu iş asıl yapılacak olan ve milletin yapılmasını beklediği işti anlıyor musun.
    Bu arada breakercobra bu emulatör o 700 megabaytlık cd imaj dosyalarını istemiyor sadece MAME emulatörünün romsetinin içinden "sf3iii.zip" leri çekip !!!BU EMULATÖRÜN!!! "ROMS" klasörüne atman yeterli. "rom" klasörü demiyorum bak "romS" diyorum !Yoksa eğer öyle bi klasör (emulatörün yanında) yarat ve oraya at bu sf3iii.zip leri !
    KULLANACAĞIN PROGRAM MAME DEĞİL YUKARIDA LİNKİNİ VERDİĞİM EMULATÖR.
    Bu emulatör

• ok hallettim sorunu hepsini çatır çatır oynatıo güsel paylaşım teşekkür ederim
  • ben ilki derken dreamcast emu yu kastetmedim zaten, ilk cps3 emusunu kastetmiştim.
    emu olayında muhtemelen senden eskiyimdir, gerek 2d olsun gerek 3d olsun emusu olan bütün oyun sistemlerinden haberdar olduğumu belirtmek isterim, yani bana anlatmanız gerekmez ama "sana söylüyorum kızım sen anla gelinim" hesabı ise ok.

ayrıca yeni mame sürmleride cps3 çalıştıracak, hatta en son versiyonu denemedim ama çalıştırıyor galiba en azından sitesinde öyle yazıyor. zaten bu emu mame romlarını kullanmakta.

quote:

Orjinalden alıntı: Turks_Are_Great

Strider venom bunun ilki milki yok aslında ;şöyle diyorum aslında
    Dreamcast(Sega nın bir ev oyun sistemi) emulatörü çıktı de mi adı da "chankast".Bu ne demek ?Bu şu demek bu emulatör dreamcast oyun sisteminde çalışan oyunların bir kısmını veya hepsini açmaya çalışıyor demek değil mi ?
    Şimdi bu Capcom(street fighter olayını yaratan firma) seganın Dreamcast sistemi için bu sf3 lerin ev versiyonlarını yaptı mı ? Yaptı !O zaman chankastla biz bunları oynayabiliriz demektir değil mi.Yani chankast işi cps3 değil demek istiyorum sana anlıyon mu.
    Benim size verdiğim yukarıdakiler ise birebir orjinal cps3 atari salonu oyun sisteminin(jetonla çalışan) emule edilmesi.Yani bu iş asıl yapılacak olan ve milletin yapılmasını beklediği işti anlıyor musun.
    Bu arada breakercobra bu emulatör o 700 megabaytlık cd imaj dosyalarını istemiyor sadece MAME emulatörünün romsetinin içinden "sf3iii.zip" leri çekip !!!BU EMULATÖRÜN!!! "ROMS" klasörüne atman yeterli. "rom" klasörü demiyorum bak "romS" diyorum !Yoksa eğer öyle bi klasör (emulatörün yanında) yarat ve oraya at bu sf3iii.zip leri !
    KULLANACAĞIN PROGRAM MAME DEĞİL YUKARIDA LİNKİNİ VERDİĞİM EMULATÖR.
    Bu emulatör

• oyunları calıstırdım ama acaıp hızlı calısıyor yaw anlayamadım nasıl yavaslatcam + - ye bastım ama dahada fazla hızlı calısmaya basladı
  • strider venom 1999 dan beri mame hastasıyım ben.
  • bende 2000 den buyana bütün emuları takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.