Şimdi Ara

çözünürlük ve ekran kartı hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir önceki konumda gtx 970 almayı düşünüyordum anca benim monitör 720p (1360x768) çözünürlük olduğundan gtx 750 ti gibi ekran kartlarında bir çok oyunda ultrada 60 fps alanları gördüm aynı çözünürlükte bendeki işlemcinin aynısı i3 540 ile ben paramı gtx 970 e yatırırsam yazık edermiyim sizce yoksa gtx 750 ti alıp kurtulayımmı monitör değiştirme imkanımda yok 970 4 k da bile 60 fps gösteren bir kartmış benim monitörde herhalde 1000 fps gösterir tam performansını alamam gibi ayrıca şuanki kullandığım dandik 4650 nin güç gereksinimiyle 750 ti nin arasında 5 watt fark var yani 750ti daha yüksek bunda bir sorun çıkmaz sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Mayıs 2015; 20:49:25 >

• O çözünürlükle maksimum hangi ekran kartı kullanılmalı bilmiyorum Ama sanırım söylediğiniz ekran kartı yeterli gelecektir R9 270'de alınabilir Gtx 970 alırsanız hata edersiniz O çözünürlükte hem vermesi gereken performansı veremez Çünkü çözünürlük düştükçe yük işlemciye biner ve elinizdeki işlemci 970'i tam olarak beslemeyecektir Fazlasıyla darboğaz oluşturacaktır.
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    r9 270 e çoğu kişi darboğaz yapar dediler ayrıca r7 265 i anca besler dediler işlemcimden yana 750 ti yi beğendim gibi çok az güç tüketimi normalin biraz üstü performans alırım gibi tabi 720p de
  • Pardon evet bir an dalgınlığıma gelmiş evet 2 karttan birini alın Ya R7 265'i ya da 750 Ti'yı R7 265 daha fazla güç tüketir bilginiz olsun ve biraz daha performanslıdır.
    amd alacaksam ayrı bir güç kaynağı masrafına gireceğim 750ti alırsam 170 lira masraftan kurtulurum bide ramde alacağım 8 gb ayrıca 265 neden bu kadar ucuz anlamadım orasını 5 tl az verip 170 lira güç kaynağı masrafı çıkacak
  • O zaman söylediğiniz gibi yapabilirsiniz.
    ben haziranın 11 ini bekliyorum ya maaş gününü oldukça sıkıcı bir işte çalışıyorum hiç yorulmamıza rağmen oldukça sıkıcı ya ama gtx 750 ti için sıkacağız dişimizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

ben haziranın 11 ini bekliyorum ya maaş gününü oldukça sıkıcı bir işte çalışıyorum hiç yorulmamıza rağmen oldukça sıkıcı ya ama gtx 750 ti için sıkacağız dişimizi

Monitörü ve işlemci + anakartı önümüzdeki 3-5 yıl içinde değiştirmeyi düşünmüyorsan elbette R7 265. Ancak yakın süre sonra sistemde upgrade yapacaksan, GTX 970 almadığına pişman olursun. Tavsiye:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-gaming-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Yada:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-tiger-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

• SpecialForces kullanıcısına yanıt
    ya ben istesem alırımda güzel bir sistem haftanın 6 günü 10 saat boyunca mal mal oturmakla geçen bir işte çalışmak istemiyorum açıkçası 3 ay diye düşünmüştüm 1 ay zor duracağım bu haziran maaşı alır almaz hemen kaçacağım ya sırf şu gtx 750 ti için neler çekiyoruz son 26 gün kaldı gün sayıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Mayıs 2015; 19:20:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.