Şimdi Ara

Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTX 670'im var. 24 inç Vestel monitör kullanıyorum ama çözünürlüğü ne yaptıysam net görüntü elde edemiyorum.
    1280*720 de programlar ekrana sığmıyor.
    1366*768 de yazılar çok bulanık, gözlerimi kısmam gerekiyor.
    1920*1080 de ise ekran, her şey aşırı küçük oluyor kullanımı neredeyse 0a indiriyor.

Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim ?

Çözünürlük Sorunu

• Monitörün istediği ayarın yanında 'Varsayılan' yazar zaten hocam onu yaparsanız sorun olmaz gibi. Eğer öyle bir yazı göremiyorsanız ekran kartı sürücünüz yüklenmemiş olabilir. Ayrıca 24 kaliteli bir monitör ise doğal çözünürlüğü 1980*1200 dür büyük ihtimal...
  • Hocam varsayılan 1920*1080 diyor ama büyüteçle bakmak lazım o zamanda... Çözemedim gitti. Seçeneklerde 1980*1200 yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaeerr

Hocam varsayılan 1920*1080 diyor ama büyüteçle bakmak lazım o zamanda... Çözemedim gitti. Seçeneklerde 1980*1200 yok.

O zaman doğal çözünürlüğünü ayarlayın hocam. Çözünürlük yükseldikçe simgeler yazılar küçülür doğal olarak. Ayarlardan bunları büyütebilirsiniz sonra...
  • Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Çözünürlüğü varsayılana (1920*1080) getirdim. Daha sonra aşağıdaki barı %100'den %125e çektim. Tam olmadı, bir kat daha büyümesi lazımdı; %150e ye getirdim ve tam istediğim gibi oldu. Yoksa başlat simgesinin olduğu yer birkaç piksel olarak kalıyordu. Yazılar çok bulanıktı ama şimdi Allah'a şükür düzeldi. Değiştirdiğim ayarın resmini paylaşıyorum. Aynı sorunu olan arkadaşlar konuya denk gelirlerse hemen çözüm bulabilsinler.

Çözünürlük Sorunu

• Sorunu çözmüş olmanıza sevindim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu çözünürlük sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.