Şimdi Ara

Çözünürlük sıkıntısı yardım edin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara yeni bir oyun yükledim ama oyunu açtığımda şöyle bi yazı çıktı: "Dikkat! Bu video modu gösterilemiyor. Bilgisayar ekran sinyalinizi 1366x768@60HZ olarak değiştirin" Lütfen yardım edin arkadaşlar. Bilgisayarın format sorunu yok. Oyunu 3 kere silip geri kurdum ama bir türlü çözemedim. Yardım edecek arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.. :)

• Oyun ayarlarına girebiliyor musun? Girebiliyorsan ayarlar > görüntü ayarları > çözünürlük bölümüne gidip, çözünürlüğü kendin ayarlamayı dene. Ya da oyun ayarlarını oyuna girmeden değiştiren menü/seçenek varsa, oradan değiştirmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Oyun ayarlarına girebiliyor musun? Girebiliyorsan ayarlar > görüntü ayarları > çözünürlük bölümüne gidip, çözünürlüğü kendin ayarlamayı dene. Ya da oyun ayarlarını oyuna girmeden değiştiren menü/seçenek varsa, oradan değiştirmeyi dene.

malesef değiştirebileceğim bi seçenek yok..
  • Oyun orijinal değilse, farklı bir crack bulup, onunla çalıştırmayı deneyin. Belki işe yarar.
  • Notebook pc niz var sanırım. Sağ altta intel graphics ayarlarından, çözünürlük ayarlarına girip 1360x768@60(Tam hatırlamıyorum) yapın. Aynı sorun benimde başıma gelmişti.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63764671/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63764671

Tek bir konudan devam ediniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.