Arkadaşlar bilgisayara yeni bir oyun yükledim ama oyunu açtığımda şöyle bi yazı çıktı: "Dikkat! Bu video modu gösterilemiyor. Bilgisayar ekran sinyalinizi 1366x768@60HZ olarak değiştirin" Lütfen yardım edin arkadaşlar. Bilgisayarın format sorunu yok. Oyunu 3 kere silip geri kurdum ama bir türlü çözemedim. Yardım edecek arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.. :)
Oyun ayarlarına girebiliyor musun? Girebiliyorsan ayarlar > görüntü ayarları > çözünürlük bölümüne gidip, çözünürlüğü kendin ayarlamayı dene. Ya da oyun ayarlarını oyuna girmeden değiştiren menü/seçenek varsa, oradan değiştirmeyi dene.
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızımercimek
Oyun ayarlarına girebiliyor musun? Girebiliyorsan ayarlar > görüntü ayarları > çözünürlük bölümüne gidip, çözünürlüğü kendin ayarlamayı dene. Ya da oyun ayarlarını oyuna girmeden değiştiren menü/seçenek varsa, oradan değiştirmeyi dene.
malesef değiştirebileceğim bi seçenek yok..
Oyun orijinal değilse, farklı bir crack bulup, onunla çalıştırmayı deneyin. Belki işe yarar.
Notebook pc niz var sanırım. Sağ altta intel graphics ayarlarından, çözünürlük ayarlarına girip 1360x768@60(Tam hatırlamıyorum) yapın. Aynı sorun benimde başıma gelmişti.