Şimdi Ara

Çözülemeyen sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar Giresunda köy evinde 3 senedir Vodafone internet kullanıyorum. Buraya yazları geliyorum ama babam sürekli evde. 3 senedir sürekli intertnet yavaşlıyor. Modemi kapatıp açıyoruz düzeliyor. Belli süre sonra yine aynısı oluyor. Upload yüksekken download düşüyor. Vodafone telekoma bildiriyor, telekom kapıya geliyor buraya kadar hat iyi geliyor diyerek gidiyor. Bu CRC hataları nasıl çözülenbilir? Bazı modemlerin bu hatalara karşı iyi performans gösterdiğini okudum, modemi değiştirsem çözüm olur mu? Vodafone un verdiği ZTE modemi kullanıyorum. Hat değerlerim de bu şekilde.

Çözülemeyen sorun

Çözülemeyen sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 19 Temmuz 2025; 10:49:15 >

• O modem biraz hassas. Farklı adaptörle deneyin; kablo ucu jakı yenileyin, ek varsa ek yerlerinide yenileyin.

adaptörü değiştirip şimdi deneyeceğim. başka bir modem kullanabiliyor muyuz vodafone ile onu da bilmiyorum ama evde başka vdsl modem yok. hangi modemi tavsiye edersiniz? bir de adsl yaptırsam hattı sizce daha sorun çözülebilir mi? hızdan vazgeçtik stabil olsun yeter.

s3 çözülemeyen bir sorun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.