Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Windows.old'taki eski Windows'u nasıl kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sorun şu ben aynı diske 2 tane Windows 10 yükledim bana ilk başta boot edilirken liste şeklinde hangisini açacağımı soruyordu şimdi sormuyor ve yeni yüklenenden açıyor. Eskisi de Windows.old klasöründe tutuluyor, ben tekrardan eskisini nasıl kullanılabilir yapabilirim?

    Aşağıdaki ayarı denedim olmuyor yine hiç sormadan direk yenisinden açılıyor.

    Bilgisayarım>Sağ Tık>Özellikler>Geliş sistem ayarları>Başlangıç ve kurtarma>Varsayılan işletim sistemi

    Burada sadece 1 tane Windows 10 var. Bu yenisini de daha yeni yükledim pc'de ufak bir sorun olmuştu disk boot edilmiyordu ben de heyecandan hemen üstüne bir daha Windows yükledim aslında sorun bios ayarlarındaymış boşuna yükledim yani, şimdi sil-baştan ayar falan yapmamak için eskisini kullanmam gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 18 Mart 2018; 17:44:13 >



  • Sorun çözülmüştür. USB'den Windows10 kurulum dosyalarını boot edip sistem onarma kısmından geri yükleme noktası bölümüne gidip orada "gözat" butonuna basarak önce pc'deki tüm dosyalara erişimi sağladım. Sonra yine oradan C'ye girip önce yeni Windows'a ait tüm klasörleri sildim sonra da Windows.old klasöründekileri bu klasörden çıkarıp direk C'ye yapıştırdım. Aslında çok basit işlem, sadece dosyalara ulaşmanız gerek bilgisayarı açmadan ben bu taktikle ulaştım ve yeni Windows dosyalarını silip eskilerini olduğu gibi koydum (windows, program files, kullanıcılar gibi klasörler)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.