Şimdi Ara

çözüldü:vatan bilgisayar sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet aarkadaşlar vatan internet şubesinden aldığım son 7 ürün de ayıplı çıktı bu gün bunlara yenileri de eklendi
    msi gf62 8re 7300 tl ekran üstünde kameraya yakın yerde yeşil ve beyaz ekranda görünen kocaman bir ölü piksel ve ekran çerçeveden ayrık
    iphone 8 3799 tl home tuşu üstünde gri ekranda görünen ölü piksel 2 yııl önce gene msi aldım gp62 idi gene ekranda sorun vardı şuna kanaat getirdim ki vatan ayıplı malları iteliyor bize sanırım nasıl olsa anlaşılmaz deyip paketleyip paketleyip satıyorlar şimdi bütün gün bunların evraklarını kutusunu paketleyip ups kargoya yollamakla uğraşacam dolarda yükseldi 7300 e aldığım bu pc şuan 12 bine yakın satılıyor aynı ürünün yenisini de gönderiyorlar lakin güvenim kalmadı ondada bir ksur çıkacaktır eminim alışveriş yapmaktan soğudum yeminle.. deneyimleri olan arkadaşların beni bilgilendirmesi rica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 5 Haziran 2018; 16:13:26 >

• Ayıplı ürünle alakalı olarak devletin katı kuralları mevcuttur. Değiştirmek istemeyebilirler. Bu hususta avukatınızla görüşüp vatan pcden tazminat bile talep edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takalar1381

Ayıplı ürünle alakalı olarak devletin katı kuralları mevcuttur. Değiştirmek istemeyebilirler. Bu hususta avukatınızla görüşüp vatan pcden tazminat bile talep edebilirsiniz.

Mesafeli satışlarda hiç bir sıkıntı çıkmıyor keyfi bile değiştirebilir yada para iadesi alabilirsin ama mağazadan aldıysan almazlar direk tamire gider.. Çünkü mağazadan aldığını görerek beğenerek alıyorsun mesafeli (internet) satışlarda 14 gün içinde koşulsuz iade var lakin sorunum bu değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana denk gelmiş bence.
    vatan bilgisayardan yıllardır alışveriş yaparımhem mağazadan hem web den ayıplı ürüne rastlamadım.
    sana gelen ürünler orjinal kutusunda açılmamış geliyorsa vatanın suçu değil.
    tamamen şas.

açık kutu geliyorsa senin teorin doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

sana denk gelmiş bence.
    vatan bilgisayardan yıllardır alışveriş yaparımhem mağazadan hem web den ayıplı ürüne rastlamadım.
    sana gelen ürünler orjinal kutusunda açılmamış geliyorsa vatanın suçu değil.
    tamamen şas.

açık kutu geliyorsa senin teorin doğrudur.
    açık kutu neden yollasınlarki iade gelen ürünleri bir şekilde tekrar kutulayıp yolluyorlar diye düşünmeye başladım böylece gelen iade malları bir şekilde elden çıkartıp havuzu boşaltıyorlardır iade malları çöpe atacak değiller ölü piksel de zor anlaşılan birşey itele gitsin
    senin yıllardır alışveriş yapmana gelince hocam belki benim kadar incelememişsindir ben a dan z ye incelerim test yaparım falan zira tek kalemde taksitsiz kredisiz tık para 11 bin tl verdim kusursuz olmasını isterim tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: abboww

açık kutu neden yollasınlarki iade gelen ürünleri bir şekilde tekrar kutulayıp yolluyorlar diye düşünmeye başladım böylece gelen iade malları bir şekilde elden çıkartıp havuzu boşaltıyorlardır iade malları çöpe atacak değiller ölü piksel de zor anlaşılan birşey itele gitsin
    senin yıllardır alışveriş yapmana gelince hocam belki benim kadar incelememişsindir ben a dan z ye incelerim test yaparım falan zira tek kalemde taksitsiz kredisiz tık para 11 bin tl verdim kusursuz olmasını isterim tabi

Alıntıları Göster
    kusursuz olmasını istemek en doğal hakkın tabikide.

inceleme konusuna gelince bende çok detaycıyımdır.
    ve teknik bilgim vatandakileri suya götürecek kadar iyidir.

orjinal kutu ile sonradan paketlenmiş kutu bariz şekilde anlaşılır.

dediğim gibi bna denk gelmedi demekki.

• evet iphone 8 ölü pikselden sıkıntı olmaz dediler tarafıma geri yolladılar
    msi laptop unda panelini değiştirip bana geri yolladılar ben iade etmek istediğimi söyledim iade falan hikaye olmuş yaklaşık 12 bin tl verdiğim ürünleri ayıplı olarak geri iade ettiler bana mahkeme falan uğraşamayacam ve vatan bilgisayar defterini kapattım adilik bende 3 kuruşluk mağazadan ürün almayacam bundan sonra bilgisayarın panelini değişmişler allah bilir ne halde bişe takmışlardır hiç güven vermiyor bunların tamiri (servispoint).. tamir etmelerine ölü piksel kullanmayı tercih ederdim zira aramaları gerekiyordu iade yok yollayalımmı geri yoksa panel mi değiştirelim demeleri sormaları gerekiyordu 2. hafta oldu aramadılar ben aradımda öğrendim herşeyi.. büyük ihtimalle bilgisayarı da kıracam iphonu da satarım sinir krizi geçirdim almayın aldırmayın yasaları çiğniyorlar türkiyede uzun süre kalsam uğraşırdım yurtdışına gidecem yakında ders oldu iphonu da 300 500 fazla verip apple store dan alacam bundan sonra ders oldu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 5 Haziran 2018; 12:14:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varan 2 laptopun ekran paneli değişti ama ekrana görüntü gelmiyor
    7300 tl çöpe gittiğinin resmi
  • Ver mahkemeye kaybederlerse zaten masrafları onlar karşılayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.