Şimdi Ara

(ÇÖZÜLdü SORun!)pLs YarDım EDin.. Konu : YAZICI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a , arkdaşlar konudada belirttiğim gibi konu YAZICı, bugün yazıcı aldım lexmark x1250 teknosadan fakat yazıcı bie türlü makinaya kuramadım,usb ye taktığım zaman bilgisayardan bilinmeyen aygıt iletisi alıorum.. .ve bunu sadece kendi bilgisayarımda deil komsuya gittim yazıcıyla orada da denedim ama malesef ordada aynı sorunu verdi,tahminen yazıcıda bie sorun var bu durumda ama yazıcı huyundan anlayan yane ba$ka bie çözüm yoLu bilen arklar varsa pLs yardım etsin ,şimdiden saOLun!!!

aRKaDA$lar sorun usb kablosundaymıs yenisini aldım oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLeADeRs -- 23 Aralık 2006; 3:28:02 >

• Sürücülerini yüklediniz mi Yüklemediyseniz, yazıcı ile gelen cdlere bakın mutlaka vardır. Yazıcıyla aynı model sürücüyü yükleyerek deneyin..
  • Yazıcıyı takmadan önce driverlarını kurdunuz mu? Ürünle birlikte verilen cdden?
  • PLS ne demek __? +1 ayrıca
    quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Yazıcıyı takmadan önce driverlarını kurdunuz mu? Ürünle birlikte verilen cdden?
  • driverı yüklerken sana komut gelmeden yazıcıyı bilgisayara bağlama
  • yaf herhalde arklar driveri yapmadan usb yi taktım ben ..yane sonra cd yi taktım nolJAk?

• yaf herhalde arklar driveri yapmadan usb yi taktım ben ..yane sonra cd yi taktım nolJAk?

bence de sen öyle yaptın işte baştan yap usbden sök cdyi tak senden takmanı istediğinde usbye bağla ve kurulumu tamamla görücektir

Orjinalden alıntı: Ziborotty

PLS ne demek __? +1 ayrıca
    Orjinalden alıntı: cscageonly

Yazıcıyı takmadan önce driverlarını kurdunuz mu? Ürünle birlikte verilen cdden?

soruna ben cevap vereyim pls ingilizce plesae kelimesinin kısaltılması ingilizce lütfen yani dilimize chate katılan yeni bir kelime daha uzun uzun yazmamak için yeni kelimeler geliştiroyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 21 Aralık 2006; 23:49:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biosdan usb leri 1.1ya da 2.0 olarak ayarlamak da gerekebilir.
  • seçkin kardeş dediğin olabilir aslında , ama bios ne olayı biras açsana
  • Ne yaptınız arkadaşlar, bios falan. Arkadaşım, yazıcı kablosunu bilgisayardan çıkar. Eğer kurulu ise donanım ekle kaldırdan kurmaya çalıştığın sürücüyü sil. Makineyi yeniden başlattıktan sonra yazıcı ile verilen cd yi tak. Kurulumu otomatik olarak başlatacaktır zaten. Ekranda görülen menüler içinde sana kabloyu takman için bir uyarı gelecektir. O zaman kablonu tak. Ellerini başının üzerine koy ve keyifle bekle. Arada bir iki tıklama ister, hepsi o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

Ne yaptınız arkadaşlar, bios falan. Arkadaşım, yazıcı kablosunu bilgisayardan çıkar. Eğer kurulu ise donanım ekle kaldırdan kurmaya çalıştığın sürücüyü sil. Makineyi yeniden başlattıktan sonra yazıcı ile verilen cd yi tak. Kurulumu otomatik olarak başlatacaktır zaten. Ekranda görülen menüler içinde sana kabloyu takman için bir uyarı gelecektir. O zaman kablonu tak. Ellerini başının üzerine koy ve keyifle bekle. Arada bir iki tıklama ister, hepsi o kadar...

+1
  • yani ammma abartmış9ınız bi yazıcı kurulumu driverını tanıtcan sonra takacan bilgisayara o kdarr yok baska bişey allam yawww
  • YAf kardeş anladım da bilgisayara taktığım anda usb kablosunu direk tanınmıo dio tanınmayan aygıt dio yane!!
    quote:

Ne yaptınız arkadaşlar, bios falan. Arkadaşım, yazıcı kablosunu bilgisayardan çıkar. Eğer kurulu ise donanım ekle kaldırdan kurmaya çalıştığın sürücüyü sil. Makineyi yeniden başlattıktan sonra yazıcı ile verilen cd yi tak. Kurulumu otomatik olarak başlatacaktır zaten. Ekranda görülen menüler içinde sana kabloyu takman için bir uyarı gelecektir. O zaman kablonu tak. Ellerini başının üzerine koy ve keyifle bekle. Arada bir iki tıklama ister, hepsi o kadar...
  • quote:

Bios filan derken benim kullandığım yazıcı usb 1.1 de çalışmıyor.
    Markası Epson stylus c 66 usb lerin 2.0 olması gerekiyor.
    Dijital fotoğraf makinam da usb 1.1 de çalışıyor 2.0 da pc makineyi görmüyor.

Peki buna ne dersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.