Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Oyundan Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Konu Daha Önceden DH'de Vardıysa Adminlerin Konuyu Silmelerini İsterim.Dh Kalabalık Olduğu İçin Araştırması Zor Oluyor Konuyu Var mı Diye Aradım Fakat Bulamadım.

Neyse Çözüme Geçelim(Çözüm Kesin Demiyorum Ama Büyük Bir İhtimal Olacaktır.)

Arkadaşlarımızın Bazıları Söylüyor.Bilgisayarımdan Ses Geliyor Ama Oyundan Gelmiyor.Kabloları,Donanımları vs.Kontrol Ettim Ama Olmadı.

Direct x 11 Ekran Kartına Sahipseniz Büyük İhtimal Daha Hiç Direct X 11 Destekli Oyun Kurmadınız ve Ses Gelmeyen Oyununuz Direct x 9(yada bilmiyorum ama Dx10 Desteklide) Olabilir

İşte Arkadaşlar Çözüm Şu;

[Çözüm];

Bilgisayarınıza Direct X 11 İle Destekli Yapılmış Bir Oyun Yüklemeniz Sorunu Büyük Bir İhtimal Çözecektir.

Umarım Sorun Yaşayanlara Yardımcı Olabilmişimdir.

Saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyunlarda Ses Gelmiyor Sorunu ve Çözümleri

"Oyunlarda ses gelmiyor" sorunu yaygın bir sorundur ve birçok oyuncu bunu çeşitli oyunlarda deneyimleyebilir. Bu sorun, farklı nedenlerden kaynaklanabilir ve oyun deneyiminizi önemli ölçüde engelleyebilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım vardır.

Olası Nedenler

• Ses kartı sürücülerinin güncel olmaması
    • Ses ayarlarının yanlış yapılandırılması
    • Ses dosyalarının bozulması
    • Donanım sorunları
    • Oyun hataları

1. Ses Kartı Sürücülerini Güncelle:

İlk adım, ses kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olmaktır. Güncel olmayan sürücüler, ses sorunlarına neden olabilir. Sürücülerinizi üretici web sitesinden indirip kurabilirsiniz.

2. Ses Ayarlarını Kontrol Et:

Oyun ayarlarını kontrol edin ve ses seviyesinin açıldığından ve ses çıkış cihazının doğru şekilde seçildiğinden emin olun. Ayrıca, Windows ses ayarlarını kontrol ederek sesin sistem genelinde kapatılmadığından emin olun.

3. Ses Dosyalarını Doğrula:

Oyun ses dosyalarınızın bozulmuş olma ihtimali vardır. Oyunu yeniden yüklemek veya oyunun bütünlüğünü doğrulamak sorunu çözebilir. Bu, oyun platformuna bağlı olarak değişir.

4. Donanım Sorunlarını Gider:

Donanım sorunları da "oyundan ses gelmiyor" sorununa neden olabilir. Kulaklığınızı veya hoparlörünüzü başka bir cihaza takarak çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, donanımınızda bir sorun olabilir.

5. Oyun Hatalarını Kontrol Et:

Bazı durumlarda, oyun hataları ses sorunlarına neden olabilir. Oyun geliştiricisinin web sitesini ziyaret ederek oyununuzla ilgili bilinen hatalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Oyunlar İçin İpuçları

• Subway Surf Ses Gelmiyor: Oyun ayarlarını kontrol edin ve sesin açıldığından emin olun. Ayrıca, cihazınızın sessiz modda olmadığından emin olun.
    • Brawl Stars Ses Gelmiyor: Oyundaki ses ayarlarını kontrol edin ve ses seviyesinin açıldığından emin olun. Ayrıca, oyunun bütünlüğünü doğrulayın ve güncellemelerin olup olmadığını kontrol edin.

Yukarıdaki adımları uygulayarak, "oyundan ses gelmiyor" sorununu çözebilir ve oyun deneyiminizi geri getirebilirsiniz. Sorun devam ederse, oyun geliştiricisine veya cihaz üreticisine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konu hortlayacak ama maalesef ses sorunu bendede var.

yeni ekran kartı aldım hd7770 dx11 destekli.

metro last falan yeni çıkan oyunlarda ses gelmiyor.

driver falan nafile.

peki oyunu indirirken dx11 destekli olup olmadığını nerden anlayacağız.

hiçbir oyunda dx xx destekli diye yazdığını görmedim
  • sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses düzey karıştırıcısını açın oyunda altta açık olsun sonra sesler full mü bakın
  • Konuyu fena hortlatıyorum ama garip bi sorunla karşı karşıyayım. Ses konusunda bende ses düzey karıştırıcısında da gözükmüyor. Slime Rancher ve The sims4 çalışırken Forza horizon 4 ve Eu4'te çalışmıyor sesler.

[ÇÖZÜLDÜ] Oyundan Ses Gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncellemeden sonra ses yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.