Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Kafa yedirten fps problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , size yaşadığım ilginç ve bi o kadar sinir bozucu problemimi anlatıcam , çözüm bulan olursa şimdiden çok teşekkürler.

Öncelikle sistemim imzamda yer alıyor , sorun yaşadığım oyun ise GTA 5 ,

Oyunum orjinal ve güncel , ekran kartı driver vs güncel . Pc komple güncel.

Fraps ve shadowplay ile ölçüm yapıyorum ve fps yüksek ayarlarda sabit 60 fps , çok nadir 55 e düşüyor.

Ancak kafayı yicem oyun az da olsa kasıyor , başta bana mı öyle geliyo dedim de 60 fps başka oyun oynayıp dönünce bariz kasıyo yani . Rakamsal olarak 60 yazıyo , görsel 30 resmen. Süreki olan bişey değil de hani yeni nesil konsollarda anlık fps düşer ya onun gibi aralıklı geliyor , rakamsal olarak 3-4 fps düşüyor ama sanarsın 30 a iniyor . En düşük ayarlarda deniyorum yine aynı sorun ve sadece gta 5 te var bu sorun.

Google da biraz aradımda sonuç çıkmadı bence dh ahalisine bir sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 14 Eylül 2015; 13:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stuttering olabilir. Vsync'i devre dışı bırakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmemişti vsync

Önceden 55-60 arası gidip geliyodu şimdi 55-69 arası gidip geliyo ama o aptal kasma sorunu gitti , çok sağolun hocam.
  • oyunu oynamayarak sorun tamamen çözülerbilir
  • oyunu oynasam sorun çözüllür
  • -toraman- kullanıcısına yanıt
    Diğer yorumlarına da baktım , sorun yaşayanlara "oyunu oynamayarak sorun çözülür yazmışsın" hdd si bozuk birine de "yenisini alsan sorun çözülür" yazmışsın. Bi zeki sensin dimi memlekette . Senin açtığın konulara insan gibi gelip yardım etmişler , senin bu mizah yapma çaban nerden geliyo acaba merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaxHobbit

Diğer yorumlarına da baktım , sorun yaşayanlara "oyunu oynamayarak sorun çözülür yazmışsın" hdd si bozuk birine de "yenisini alsan sorun çözülür" yazmışsın. Bi zeki sensin dimi memlekette . Senin açtığın konulara insan gibi gelip yardım etmişler , senin bu mizah yapma çaban nerden geliyo acaba merak ettim.

neyse mssa kapat vysnc de kapat msı after burner ile fs değerlerini sıcaklık vs kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önceki yorumuma baktıysan sorunum zaten çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.