Şimdi Ara

(çözüldü) galaxy ace S5830 Açılma sorunu - fabrika ayarı sorunu- USB Bağlantısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün telefonumda tuhaf davranışlar fark ettim. rehberdeyim (arka fonda # simgesi gölgeli görünüyor) geri tuşuna basıyorum galeriye atıyor. tekrar geri basıyorum rehbere atıyor ve bu döngü böyle devam edip gidiyor. fabrika ayarlarına almak için orta tuşa bastım ayarlara girdim ve tamam dedim. telefon kapandı ama artık açılmıyor. açmaya çalıştığımda SAMSUNG yazısından ileri gitmiyor. (Power+home) tuşlarına basıyorum veya (power+home+up) tuşlarına basıyorum yine SAMSUNG YAZISI geliyor başka birşey olmuyor.

odin v3.09 kurdum açtım. uygun Firmware ı indirdim. telefonu bilgisayara bağladım kablo ile, (power+home+down) tuşlarına basıyorum DOWNLOADING yazısı çıkıyor. Fakat odin görmüyor, kies görmüyor, aygıt yöneticinde baktığımda telefonu görmemiş, bilgisayarda sağ altta "BU CİHAZ TANINMADI, CİHAZ BOZULMUŞ OLABİLİR" şeklinde bir yazı çıkıyor.

aşağıdaki linkte videosunu gösterebilirim
    https://www.youtube.com/watch?v=y-OfcpNi4HE

ne yapmalı ne etmeli de bu telefonu açmalı, fabrika ayarlarına geri döndürmeli

yardımlarınızı bekliyorum..

telefon tamircisine götürdüm ve Riff Jtag Box veya Z3X Box ile telefonu açtı tekrar kurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan299 -- 26 Şubat 2015; 14:45:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.