Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ)Format Sonrası Sorunlar(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, laptopu windows 7 ile formatladım fakat format sonrası bazı sorunlar oluştu.

Laptop: Samsung NP350V5C-T01TR
    Samsung sitesinden son sürüm driverları ve windows 7 ultimate son sürüm indirdim.

1)(ÇÖZÜLDÜ)
    Başlat > kapata tıkladığım zaman kapatılıyor yazısı geliyor fakat makine öylece duruyor. Yani laptop kapanmıyor. İnternetten araştırdım shutdown.exe windowsdan silinmiş olabilir diyorlardı. shutdown.exe'nin nerede olduğuna nasıl bakabiliriz? Başka önerileriniz var mıdır, neden olur?

2)(ÇÖZÜLDÜ)
    Resimde gördüğünüz gibi kablosuz ağdan bağlanmama rağmen kablosuz ağ işareti yerine lan bağlantısı var ve bağlanmamış gözüküyor. Aynı olay bazen windowsu başlattığım zaman ses içinde oluyor. Yani aslında ses var ama ses kapalı gözüküyor sağ altta. Önerileriniz var mıdır, neden olur?

3)(ÇÖZÜLDÜ)
    Windowsu daha 2 gün önce yükelememe rağmen bazen windows açılırken yavaş açılıyor masaüstü programları geliyor ama windows açılma sesi 4-5 saniye sonra geliyor ve ilk başta bazı programları açarken yavaş açılıyor ama makine kendine geliyor bi 10 saniye sonra. msconfigden başlangıçda açılan gereksiz programları kaldırdım. Başka önerileriniz var mıdır, neden olur?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimSizce -- 15 Kasım 2017; 11:40:38 >

• İso'yu nereden indirdiniz ?

Ve bilgisayara fan temizliği yapın , termal macunları yenileyin.

Aklıma gelenler bunlar.

Hdd'de sıkıntı da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

İso'yu nereden indirdiniz ?

Aklıma gelenler bunlar.

Hocam isoyu herhangi bir siteden indirdim korsan zaten ama crackledim. Bu iso ile daha öncede formatladım böyle sorunlar olmamıştı ama sorun sanki windows dosyalarında gibime geliyor. Maalesef şuan için temizleme yapamam. Harddiski yeni değiştirmiştim belkie 4-5 ay oldu. Bir de şöyle bir sorun var onları yazmadım önce bu sorunları halletmek istiyorum ama size bahsedeyim. Bios ve ekran kartı driverlarını yüklemedim. Çünkü yüklediğim zaman bilgisayar açılırken direk mavi ekrana düşüyor önceki formatta öyle oldu, tekrar formatladım 2 gün önce şuan mavi ekran yok. Anlamadım neden bu kadar sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Aklıma gelenler bunlar.

Hocam isoyu herhangi bir siteden indirdim korsan zaten ama crackledim. Bu iso ile daha öncede formatladım böyle sorunlar olmamıştı ama sorun sanki windows dosyalarında gibime geliyor. Maalesef şuan için temizleme yapamam. Harddiski yeni değiştirmiştim belkie 4-5 ay oldu. Bir de şöyle bir sorun var onları yazmadım önce bu sorunları halletmek istiyorum ama size bahsedeyim. Bios ve ekran kartı driverlarını yüklemedim. Çünkü yüklediğim zaman bilgisayar açılırken direk mavi ekrana düşüyor önceki formatta öyle oldu, tekrar formatladım 2 gün önce şuan mavi ekran yok. Anlamadım neden bu kadar sorun var.

Chip arızası olabilir mavi ekranda kalıyorsa ?

Sistem özellikleri nedir ?

Bide Windows 10 deneyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Aklıma gelenler bunlar.

Chip arızası olabilir mavi ekranda kalıyorsa ?

Sistem özellikleri nedir ?

Bide Windows 10 deneyin bence

Ekran kartlarını görmüyor zaten şuan aygıt yöneticisinde resimde gördüğünüz gibi anlamadığım bir ekran kartı kullanıyor. Oyun falan oynanmıyor zaten. Tekrar mavi ekran verecek diye ekran kartı ve bios driver yüklüyemiyorum. Çünkü 2 defa formatladım üst üste bu hata yüzünden. Bide makineyi alalı yaklaşık 6 sene oldu. 6 senede uzun bir zaman zaten Lan falan yandı, harddisk bozuldu.

Bana bios ya da ekran kartı ya da chip arızası gibime geliyor çünkü sorunlar orada oluyor hep.

Sistem özellikleri
    İşlemci: Intel Core i5-3210M 2.50 GHz
    Ram: 6 GB DDR3
    Ekran kartı: Harici 2 GB DDR3 AMD Radeon HD 7730M Hybrid
    Onboard Intel HD Graphic 4000

Windows 10 driverları yok bu makinenin yoksa windows 8 yüklüyecektim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.