Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Ekran Klavye ve Mouse Donmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar.

Şimdi ben 4 gün önce pc min açma tuşuna bastım ama ekran klavye ve mouse hiçbiri çalışmadi.1 gün bekledikten sonra pc normal olarak açıldı ve bu akşama kadar kusursuz oynuyordum.Bu akşam Football Manager 2013 oynarken aniden maç takıldı, diiiit diye kesintisiz bir ses geldi ve klavye ile maus takıldı ama ekranda görüntü vardı.Sonra reset attım bu seferde aynı 3 gün önceki sorunu yaşadım. Pc yi açma tusundan birkaç kere açıp kapattıktan sonra pc açıldı normal olarak ama kısa süre sonra internette dolaşırken yine ekran ve maus dondu ve res attıktan sonra gene ekranda çalışmadı. Gerçekten kafayı yiyeceğim arkadaşlar lütfen yardım edin.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardım_Edin_42 -- 22 Haziran 2013; 23:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buda sistemim
    Windows 7 ultimate 32 bit
    3Gb ram
    1 Gb nvidia gt 210 ekran kartı
    Intel e5500 2.8ghz

• işlemci fanı ve ekran kartı fanı kontrol edilmeli bir süre kullandıktan sonra eğer bunlar oluyorsa pc donuypr dıtlamasıın sebebi bir hata olduğundan dolayı eğer ısıdan bunu yapıyorsa ısı düşenekadar pc çalışmaz soğuduktan sonra çalışır dediğini gibi fanları kontrol ederek çalıştırın kesinlikle..
  • Bakilmali derken kastiniz ne? Temizlemek mi?

• Arkadaşlar yeni bir şeyin farkına vardım.Kasayi açtım ve fanları temizledim.Sonra kasa açıkken pc yi açtım ve yine 10 dakika sorunsuz çalıştı ama sonra yine dondu ve anakarta elimi degdigimde ısınmis oldugunu gördüm. Ayrıca pc açıkken fanlarin sıcaklığı na program ile baktım ve gayet normaldi.

Teşekkürler

• Arkadaşlar galiba benim sorunum güney köprüsü arızası. Nasıl düzeltebilirim?

• Yok böyle bir şey pc açıldıktan 12 dakika sonra ekran klavye maus hepsi işlevini yitiriyor sadece kasa çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin anakartim mı yandı yoksa

• Pc yi açtığında önce bi sıcaklıklarını kontrol et.HwMonitör vb. program kullanabilirsin,sıcaklıklar normalse Ramlerini çıkarıp takmayı dene,eğer 2 taneyse,teker teker 2 sinide dene bakalım.Ramlarde sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhythmOfTheNight

Pc yi açtığında önce bi sıcaklıklarını kontrol et.HwMonitör vb. program kullanabilirsin,sıcaklıklar normalse Ramlerini çıkarıp takmayı dene,eğer 2 taneyse,teker teker 2 sinide dene bakalım.Ramlarde sorun olabilir.

Dediğim gbi program ile baktığımda sıcaklıklar gayet normaldi.Sorun ramlerde değil bence çünkü usb ler dolayısıyla klavye maus çalışmıyor.Bnce sorun güney köprüsü ama nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.

• Yeni bir şey fark ettim. Hani kasanın prize takmak için bir kablosu olur ya onu pc ye takınca böyle kıvılcım gibi birsey oluyor. Acaba elektriksel bir sorun mu? Lutfen yardım edin.

• Pc ciye mi gotureyim bi fikir verin.

• Arkadaşlar yine birşey fark ettim. Hani kırmızı bir ışık varya kasada o pc açılırken yanıyor ama pc donduktan sonra hiç yanmiyor.Yardim
  • Anakartin yanıp yanmadigini nasıl anlaşılır lütfen cevap verin kimse cevap vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yardım_Edin_42

Arkadaşlar yine birşey fark ettim. Hani kırmızı bir ışık varya kasada o pc açılırken yanıyor ama pc donduktan sonra hiç yanmiyor.Yardim

Aslında önce kendiniz az çok biliyosanız yada gerçekten yapabilirim diyosanız pc'yi tamirciye vermeden önce bi sökün(anakart'a giren power bağlantılarını-ram'lari vb.)

ve dikkatlice yerine geri takın ve ram 3gb demişsiniz ayrı ayrı deneyin mesela ram'lari
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: Yardım_Edin_42

Arkadaşlar yine birşey fark ettim. Hani kırmızı bir ışık varya kasada o pc açılırken yanıyor ama pc donduktan sonra hiç yanmiyor.Yardim

Aslında önce kendiniz az çok biliyosanız yada gerçekten yapabilirim diyosanız pc'yi tamirciye vermeden önce bi sökün(anakart'a giren power bağlantılarını-ram'lari vb.)

ve dikkatlice yerine geri takın ve ram 3gb demişsiniz ayrı ayrı deneyin mesela ram'lari

İşte ben yapamam onları ramler nerde bilmiyorum. :(
  • Arkadaşlar BIOS sifirlasam düzelir mi? Ayrica bios sifirlayinca ne olur?
  • Arkadaşlar biosu sifirladim pc yi taktım bu sefer çalıştı sevindim oynadım 3-4 saat sabah açtım yine aynı sorun lütfen yardım edin

• Allah rızası için yardım edin arkadaşlar
  • Ekran Kartı yanarsa maus ve klavye etkilenir mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.