Şimdi Ara

[Çözüldü] boot verify certification Hatasını çözümü(G2 Ve G3 root, unlock işlemi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
27.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Çözüldüğüne sevindim hocam. donanıma dokunmadan halletiniz değil mi ? Konudaki işlemlere gerek kalmadı sanırım.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Yok gerek kalmadi qualcomm diye gordu zaten ilk taktigimda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 802 model bir cihazım var, köşede duruyordu rom atıp kullanayım dedim ama beceremedim ve demigod crash handler diye bir ekranda kalıyor. hard brick oldu sanırım aklınıza gelen çözüm yöntemi varsa lütfen paylaşın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARTHUR.

    Yok hocam benimki daha değişik bir durumdu, twrp yüklediğim günden beri hiç bir şekilde download moda giremedim . 3 telefoncuda becerip yapamdı

    En son bu konudakileri yapacaktım . Sağolsun @-forumber- ; team wiewer üzeridnen bağlanıp çözdü sorunu . Yoksa ben 1 kaç gün uğraşırdım

    Hocam bende de aynı sorun oluştu şu şekilde http://i.hizliresim.com/pXYW8J.png

    görünmüyor; siz nasıl çzdünüz acaba?




  • trssmrgld T kullanıcısına yanıt
    Linkini verdiğim konudaki anlatılanları yapmalısın . Benimkini forumdan bşr yardımsever genç, bilgisayarıma bağlanıp yapmıştı.

    Biraz karışık geldi bana yaptıkları ama konudaki ile aynıydı sayılır
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiWscHh2rvQAhVCXBoKHQ0TDfQQFggaMAA&url=https%3A%2F%2Fforum.donanimhaber.com%2Fm_113745772%2Ftm.htm&usg=AFQjCNFyyDsvBpFcbIwfRTrn8uB9HpoRUw&sig2=ufcNTplGLsjhYNYora3Gfg&bvm=bv.139250283,d.bGg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 22 Kasım 2016; 9:14:13 >




  • Benim telefonu ilk takışımda pc okudu ondan hata verdi devamlı şimdi okumuyor bile yardımcı olabilecek var mı ?
  • adamın dibisin la
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mserkanturkel

    hocam D855 marka g3 üm var.Peki telefon hiç açılmıyorsa napalım boot certification verify hatası alıyorum sürekli usb hata ayıklama telefon acılmadıgı için açamıyorum aslında normalde çökmeden önce açıktı.Programda zaten telefonu bulamıyor.
    Bu ekranda kaldı:
     [Çözüldü] boot verify certification Hatasını çözümü(G2 Ve G3 root, unlock işlemi)


    Telefon hard brick oldu sanırım.LG driverların tamamı kurulu olmasına rağmen eskiden telefon aygıt yöneticisinde QHSUSB_BULK olarak görünürdü şimdi o şekildede görünmüyor aşağıdaki gibi görünüyor.
     [Çözüldü] boot verify certification Hatasını çözümü(G2 Ve G3 root, unlock işlemi)

    detaylı araştırdıgımda şöyle bişe gözüme çarptı:
    " Yazılım esnasında LG G3 D855 telefonunuz çökerse;
    Batarya zayıfken cihazın yazılım esnasında kapanması, USB kablosunun çıkması/arızalı olması durumunda yazılımın yarım kalması veya bilgisayarın yazılım esnasında herhangi bir nedenden dolayı kapanması durumunda LG G3 D855 telefonunuz çökerse cihaz hiçbir şekilde çalışmaz ve taktığınızda Aygıt Yöneticisinde QHSUSB_BULK isimli bir aygıt belirir. Eğer cihazınız böyle olduysa USB üzeriden hard brick kurtarma yapıması gerekir. Yüksek ihtimalle eMMC entegresi ciddi zarar görmemiştir ve yazılım yüklemesi başarılı bir şekilde gerçekleşir. Eğer kendiliğinden kapanan LG G3 D855 telefonunuz USB kablosu ile PC’ye bağladığınızda QHSUSB_BULK isimli bir aygıt görür ise %90 eMMC entegresi yanmıştır. "

    Acaba sorununuzu nasıl hallettiniz ? LG-D855TR telefonum var ve şuanda telefonum kapanmadan önce factory reset attığımdan telefona da recovery moda da erişim sağlayamıyorum. Sadece ses kısma + power tuşuna basılı tuttuğumda LG logosunun ekranı geliyor ve sol üstte yine aynı hatayı vereip kapanıyor, ardından kırmızı-mavi ışık yanıp sönüyor. Ne yapmam lazım?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5985

    arkadaşım aynı sorun bende de var. cihaz rootlu ve twrp yüklü istediğim romu flashlayabiliyorum( flashlayabiliyordum) ama reboot dediğim zaman lg logosu geliyor sol üst köşede (boot certification verify) ve Secure Booting Error! yazıyor. mavi, kırmızı ışıklar yanıp sönüyor ve ekran kararıyor. ne yaptım ise olmadı.(hard reset vs..) telefon sustu. download moda giriyor pc cihazı görüyor portlarda, bayağı da araştırdım şimdi srktool programı ile bir bakacağım bildiğin yardımcı olacağın konu varsa sevinirim. cihazın bu hale gelmesine sebeb gizli menüde gezinirken sistemi tekrar başlat dedim neye dedim ise bu hale getirdi teli. yoksa hiç bir sorunu yoktu canavar gibi çalışıyordu... acil cevap ve yardım bekliyorum uzun yola çıkacağım telefon gerekli.....

    nasıl düzelttiniz sorununuzu acaba ? aynı sorunu yaşıyorum tıpatıp.




  • konu hort olcak ama bendede benzer problem var. Telefon usb bağlantıyısla download mode ye girmiyor. Error ekranından sonra direk kapanıyor. Var mı çözüm önerisi olan ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.