Şimdi Ara

Çözemediğin soruları kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapamadığım soruları çözdürüp veya çözümünü izleyip kendimce notlar almak çözümünü yazmak ve bunu bir defter haline getirip tekrar etmeyi planlıyorum.Sizce mantıklı mı ? Böyle veya buna benzer uygulamalar yapan var mı dostlarım.

• Güzeeel biraz fosforladın mı tamamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soruyu ezberlersen anlamı olmaz.
    Çözümün mantığını öğren.
  • grikoç kullanıcısına yanıt
    evet
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    hocam mantık bir anda kafaya oturmuyor mesela kafayı yastığa koyuyorum birden o kadar düşündüğüm sorunun mantığı aklıma geliyor.Biraz zaman vermeli ve tekrar etmeli ki tam anlaşılabilsin.Maantığını pekiştirmek de bir amacım.Zaten kendi kelimelerimle anladığım gibi yazıcam ki akılda kalsın.

Hepsini ders ders defterlerde arşivlemem sizce zaman kaybı mı?
  • forumda başarılı olduğğunu bildiklerimi etiketliyorum.Sizce mantıklı mı ?
  • Ben boyle bir uygulama yapmayi denemistim de kitabi kesince cozmesi zorlasiyor biraz sanki.Onun yerine onemli sorulara işaret atilip tekrar edilebilir ama ben bunu da sistemli hale getirememistim tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uruk ibreyi sana kaydırmasın dikkat et!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-618251501 -- 12 Mayıs 2021; 0:39:24 >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    zaman öldürebilirsin o şekilde :)
    faydası olur mu olur ama verilecek emeğin karşılığı olur mu bilemem.
  • Eskiden yanlış yaptığım soruyu kesip yerdim. Yanlış sayım baya azalmıştı

• çözdürme değilde genel olarak kitaplarımın yüzde 90ı video çözümlü.Beğendiklerimi çözümünü öğrendiklerimi maket bıçağı ile kesip bir zarfa atayım mı sizce o zmaan?Hem vakit kaybı olmamış olur yoksa dediğiniz gibi sadece deftere yazmış olurum.

Ya da kitaba önemli soruları indeksleyebilirim de kaçııncı sayfa kaçıncı soru vs.

Bu yapacağım şeyde durmamın sebebi bunu bir yıl düzenli yapmamı istemem.Tekrar önemli bence.Zaten video derslerden öğrendiğim şeyleri kendimce not alıyorum:D
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosunuz aslında:) zaman emek
  • Dediginiz şey teoride güzel ama pratiğe dönüşür mü bilmiyorum ki siz de düzenli yapmamışsınız.Ama mantıklı geliyor deftere yapıştırmak yerine zarf ve indeks yapmak arasında kaldım

• Kesme işaret köy daha faydalı

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-618251501 -- 12 Mayıs 2021; 0:40:14 >
  • Fosforcu detected

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 2 Nisan 2021; 0:28:10 >
  • Çok mantıklı bence.Zaten testi yaptığın sorular için değil de yapamadığın soruları öğrenmek için çözmüyor muyuz? Belki de aynısı çıkacak gerçek sınavda.O yüzden yapmanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.