Şimdi Ara

Çözemediğim çokgen soruları (5 tane).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attfinch -- 10 Nisan 2017; 11:25:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ustunkoru baktim sorulara, sorular basit bence soru cozum cozum videolari izleyin youtubede tatikleri ogrenin

• Dostum 0 dan mı başladın geometriye, 0 dan başladıysan üçgeleri nasıl hallettin?, ya da nasıl halletmeyi düşünüyorsun?
  • jackk001 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız sorular basit ama ben youtubede video izleyerek anlamiyorum 5 dakika sonra uçuyor öğrendiklerim o yüzden soru çözümüyle öğrenmeye çalışıyorum.

• Hocam geometride sıfır değilim az çok biliyorum.üçgenleri çok çalışmadım her bölümünden 150 soru falan çözüp geçtim cokgenler ve diğer dörtgenleri bitirdikten sonra tekrar çalışacağım üçgenleri

• up

• Üstün körü bakıyorum elimde kağıt yok.

1. soruda bc yi uzat de yide uzat dik olarak birleşirler. 45-45-90 lar geliyor. bir kenar 1+kök2 ordan hesapla.
    2- O noktasından af ye dik attığında taralı olmayan bölgelerde 2 tane deltoid oluşur. köşegenler çarpımının yarısı alanı verir. 2 alanı toplam alandan çıkar.

4- bütün çokgenlerin etrafından çember geçer mantığı ile sekizgende 8 kenarı 360 derece görüyorsa. alfa 2 kenarı görür. ordan 90 derece gelir. ve alfa da 90/2 ye eşit.
    5- aynı mantık 2 kenarı 20 lik çevre açı görüyor. yani 2 kenar 40 derece. 360 derece 18 kenar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. soruda da ce yi birleştir. ce eşittir ad gelir. daha sonra açıları yerleştir. cfe üçgeni ikizkenar gelir. ordan ce eşittir fe gelir. oran sormuş 1
  • yuruyengemi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestchee21

Hocam çok teşekkür ederim.

rica ederim. sorular basit daha sıkı çalış
  • yuruyengemi Y kullanıcısına yanıt
    elimden geleni yapacağım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.