Şimdi Ara

Çözdüğünüz tyt ayt biyoloji soru bankalarını yorumlar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski basım tyt ayt bilfen soru bankası çözdüm. Gereksiz zordu . Her testte mutlaka 2 soru vardı yapamadığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç cözmedim desem yalan olmaz.Sadece ilk kez gireceğim sene yarısı bitecek şekilde karekök çözmüştüm.Ama çok okurdum mesela.Elime kafa dağıtmak için Meb bio kitaplarını alırdım.3 sene içinde aklıma kazınmışlardı.Nerdeyse hangi sayfada hangi konunun olduğunu bilecek kadar.Böylelikle ilk senemde 13 d ikinci senede 11 d bu senede de 12d yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.MOURINHO kullanıcısına yanıt
    2021yks adayı olarak tyt biyoloji sorularındaki baktığımda yorumdan çok bilgi ağırlıklı olduğunu gördüm. Test kitapları da bunun aksine boş boş paragrafı okuyarak yapabileceğin sorular yazıyor. Böyle bilgi ağırlıklı ama müfredat dahilinde deneyli falan bir kitap önerebilir misiniz? Aklımda apotemi Tyt-ayt biyoloji var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soru bankası olarak sadece palme a-b çözdüm. İdeal sayılırdı bence zorluk açısından. Deneme olarak da bilgi sarmal ayt bölüm denemesini çözmüştüm sınava yakındı bence. Tyt de 6-0 Ayt de 11-2 yaptım yanlış hatırlamıyorsam cevaplarımı
  • Palme A-B ve Paraf AYT
    Palme sınav sorularına yakınlıktan ziyade konuyu pekiştirmemde etkili oldu. Sınava sadece bunu çözerek girmeyin
    Parafta ise yorum soruları daha fazla olduğu için güzeldi.
    Bunların üstüne mutlaka çıkmış soruları çözmek lazım bence. Çoğu kişinin dediği gibi 2020 ayt bio hiçbir deneme ve soru bankasına benzemiyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsen soru bankasının çok önemli olduğunu düşünmüyorum biyolojide geçen sene sadece eskiden kalma fem dergisi ygs lys vardi onu çözdüm. 11 doğru geldi. Bu sene hiç çözmedim deneme de çözmedim sinavdav önceki gün palme konu anlatimliyi okudum yine 11 doğru. Şahsen 5 soru bankası bitirseydim de o iki soruyu yapacağımı sanmıyorum. Birisi itiraz edilen polimeraz sorusu. Ki bence doğru yaptım. Diğeri de küme sorusu. Dikkatsizlikten hızlı okuyunca direk mantarı işaretledim.

Tavsiyem bir soru bankası bitir ve düzenli konu tekrar et. Denemelerde yanlışın çıkarsa aç konuyu tekrar oku. Paso çözersen ise yaramaz.

• Apotem sistemler - Tavsiye ediyorum. Başta gereksiz ayrıntıdır, zordur diye çekinceliydim ama iyi ki almışım. Karantinada 1.5 haftada bitirdim. 12yseniz 1 ayda, mezunsanız yine en fazla 2 haftada biter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apotemi tyt ayt biyoloji sb çok iyidir tavsiye ederim kesinlikle

• Limit, apotemi ve palmenin tyt ayt soru bankaları genel olarak güzeldir. Onlar dışında 345 tyt biyo sb iyidir. Çok soru var içinde. Apoteminin sistemleri ve bu yıl çıkaracağı modern biyoloji fasiküllerine de göz at. Biyoloji soru bankaları hemen bitiyor zaten.

• Sadece Palme çözdüm. Çok güzel açıkçası. Çoğu şeye kulak dolgunluğunuz oluyor, yorum gerektiriyor. Tek tük müfredat dışı soru var ama çok önemli değil bence soru kalitesinin yanında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.