Şimdi Ara

Cowon Türkiye Distribütörü hala PANATEL mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yoksa değişti mi? panatel hala duruyo mu bu arada internet sitesine ulaşılamıyor


    cowon türkiyre distribütörü ve tamir yedek parça servisçisi kim acaba?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: superbowl

    arkadaşlar yoksa değişti mi? panatel hala duruyo mu bu arada internet sitesine ulaşılamıyor


    cowon türkiyre distribütörü ve tamir yedek parça servisçisi kim acaba?



    Bu soruyu ben de merak ediyorum.. Alet bozuldu yaptıracak adam yok..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44302868/tm.htm
    Bu konuda corail79 erko elektronikte cowon mp3 lere bakıldığını söylemiş.Bakmakta fayda var
  • panatel battığı için şuan cowon'un herhangi bir distribütörü yok bu yüzden artık cowon marka hiçbir cihaz ülkemizde garantili olarak satılmıyor ama yukarıda arkadaşın belirttiği erko elektronik yurtdışından alınan faturalı cowonlara 1 yıl servis hizmeti veriyor
  • zamanında sağlam küfür yiyodu panatel bu garanti olaylarından
  • cowon türkiye'ye girmiyor artık. cowon almak isteyenler amerikadan alıp türkiyeye kargolayan kişiler vasıtasıyla alabilir veya pm üzerinden benimle irtibat kurabilir, bu konuda yardımcı olabilirim.
    cowon türkiye'ye girmiyor olsa da zamanında hizmet veren erko elektronik ürünlerin dilinden anladığı için ücreti karşılığı tamir/onarım yapabiliyor. (şuanda yapıyor mu, bıraktı mı bilmiyorum. görüşmekte fayda var)


    servisim a.ş.

    erko elektronik
    bağdat cad. nevzatebey iş merk. no 368/57 maltepe istanbul (adresleri değişmiş bu yeni adres)
    0216 4423172
  • Merhaba, bende cowon f2 var kulaklık soketi temassızlık yapıyordu garantisi var hala panatelden almıştım ama orasıda kapanmış, internetten erko elektronigin telefon numarasını bulup aradım eskiden baktıklarını ama simdi bıraktıklarını söyledi ordaki adam bende dedimki garantisi hala var 5 yıl boyunca bakmanız gerekir dedim,o adamda parca lazım degilse yardım ederiz dedi iyi dedim bende adresini aldım maltepeye gittim yapacagı basit bi lehim sonucta bende yapabilirdim ama garanti kapsamı dışında kalır diyerekten okadar yol gittim velhasım kelam adam lehimledi kulaklık soketini, teşekkür ettim tam ayrılırken 20 tl tamir ücreti istedi şaşırdım kaldım sonucta yaptıgı basit bi lehim işlemi hem fiyat acayip kazıktı hemde telefonda öyle bir ücretten bahsetmeden beni maltepeye kadar getirtti orada başımdan aşagı kaynar su dökülmüş misali adamla diyaloglarımız kötü geçti ve sadece 1 gün sonra cowonumun ekranı gitti şuan müzik çalıyor ama ekran bembeyaz ışık kaplı. Eğer cowon unuz varsa ERKO ELEKTRONİK e GÖTÜRMENİZİ TAVSİYE ETMİYORUM HERHANGİ BİR ELEKTRONİKCİYE GÖTÜRÜN DAHA İYİ. SAYGILAR SEVGİLER...




  • Bende de D2 var,Kocaeli'deki Mavi Bilgisayardan almıştım,kapandı. Açma-kapama düğmesi çıktı iğneyle temas ettirip açabiliyordum fakat şu an bunu da yapamıyorum. USB'ye taktığımda çalışıyor gayet müzik atabiliyorum içine vs ama elle kesinlikle açamıyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.