Şimdi Ara

Covid aşısı olduktan sonra kadın öğretmen yere yığıldı Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Video (240p, 32 saniye)
    https://disk.yandex.com/i/zpdXsXzQZ4EHQg

    Videonun alındığı link (Türkiye'den yeni engellenmeye başlanan 153news.net)
    https://153news.net/watch_video.php?v=BO386W2ROYXB

    153news.net'in verdiği bilgiye göre öğretmenler topluca covid aşısı olup, sosyal mesafe ile ayrılmış sandalyelere oturuyor. O esnada öğretmenlerden biriyle söyleşi yapılırken çapraz arkasında görülen bayan öğretmen oturduğu yerden yere düşüyor.Düşerken ellerini hareket ettirmediği ve yüzünün üstüne düştüğü görüldü. Olay sonrası sağlık ekipleri bayan öğretmeni sırt üstü olacak şekilde döndürdü.Olay yeri tahminen güney amerika, kadın ispanyolca konuşuyor. Videonun orjinalini bulan olursa link gönderebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • ben de oldum aşı.bana bişey olmadı

  • Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    her bünye farklı, her bünyenin biyokimyası farklı. örneğin benim bir akrabam 10 yıldır ekmek ve buğday ürünleri yiyemiyor, yerse bağırsaklarında kanama oluyor, bugdaydaki maddeler onda öyle bir etki yapıyor, başkasında yapmıyor, onun gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E yani ne yapalım vücudu reaksiyon göstermiş 1 milyon kişi ağrı kesici hap içip bir şey olmazsa ancak o 1 milyon kişi içerisinden bir kişi ölse ağrı kesici haplar her zaman öldürür der misiniz? Bir de bu aşı karsitlarin biraz beyni olsa gerçekleri görecek neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laylaylaylom L kullanıcısına yanıt
    Aşı yan etkileri üzerine başka bir konuda* bir kişi 100.000.000'da 1 yan etki görülüyor demişti. Gerçekler demişsiniz, bayılıyorum sizin bu gerçeklere baya bi oynayıp duruyor :)

    * o konu kaldırıldı, screenshottan kapak yapamıyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laylaylaylom

    E yani ne yapalım vücudu reaksiyon göstermiş 1 milyon kişi ağrı kesici hap içip bir şey olmazsa ancak o 1 milyon kişi içerisinden bir kişi ölse ağrı kesici haplar her zaman öldürür der misiniz? Bir de bu aşı karsitlarin biraz beyni olsa gerçekleri görecek neyse

    Zaten öyle diyorlar tabi işlerine gelirse. Ama aynı kişiler hastalık için "öldürücülüğü yok, sadece %1" falan diyebiliyorlar. Ayrıca gerçekler sadece kendilerinin işine yarar şekilde oluyor. Yani bu konudaki video aksi yönde olsa "tüpte yer alıyor, yalan, aktör hepsi" denecekken şimdi "gerçekler bunlar" olarak sunuluyor.


    Komple teorisyenlerinin ortak düşüncesi "her şeyi sorgulayın ama bizim gerçeklerimiz hariç" şeklinde. O yüzden onları sorgularsan çok bozuluyorlar :)





  • aşı olduktan sonra yere yığılan kadın ile "komplocu" arasında bir bağ kuruldu ya :) saçmalamak için sıraya mı giriyorsunuz anlamadım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan, konuya mesaj yazan forum sahibi "gun" olduğu için ve konuda futbol maçlarından bahsettiği için saçmalamak normal. Aksi olsa başkası saçmalamış olur tabi :)

  • Amerika Florida 'daki bir aşılamadan 5dk sonra önemli bir yan etki daha. Gerçek video. Komplo Teorisi yok, gerçekler var.

    Woman Has Adverse Reaction 5 Minutes After 1st Moderna Covid19 Vaccine Shot Publix Riverview Florida-1620840832b2abc-720
    Video link:
    https://disk.yandex.com/i/BRkc50i-tDmplw

    Video orjinali 153news.net'tehttps://153news.net/watch_video.php?v=S21W23W5KM7B yayınlandı, ancak ne var ki, 153news'a erişim Türkiye'den erişim engelleni. Dikkat edin, Youtube 'ta hep kilit öneme sahip videolar kaldırılıyor, en kilit öneme sahip sitelere Türkiyeden erişim engelleniyor. Bu bir Komplo Teorisi değil, gerçek. Gerçeğin sana göre bana göresi yoktur.

    video tarihi 29.Nisan.2021
    içeriği: en fazla 20 yaşlarında görünen bir kadın Moderna Covid-19 aşısı sonrası sandalyeye oturuyor ve "I'm scared to death" "Ölümüne korkuyorum" burnunu eliyle işaret edip "I need air" "havaya ihtiyacım var" diyor
    "I feel like I'm going to pass out my chest feels like something is squeezing me"
    "Bayılacakmışım gibi oluyorum, göğüsüm birşey beni sıkıştırıyormuş gibi oluyor"
    diyor
    doktor veya eczacı olduğu tahmin edilen kişi "where do you feel the squeezing at" "sıkıştırmayı nerde duyuyorsun" diyor, kadın göğsünü işaret ediyor.

    Video bir aşılama bölgesinde cekilmiş. Duvarda tıbbi bildiriler var. Kadının oturduğu sandalyelerde "prevaccination chair" "aşılama öncesi sandalye" yazılı.
    Video gerçek. Fake olamaz. Fake olduğuna dair herhangi bir belirti yok. Ve bu gerçek videoya erişiminiz engellenmiş durumda. Bu da bir gerçek. Bizim Komplo Teoris ile işimiz yok. Konumuz sağlık . Fakat gerçek sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam olarak dediğim şey bu zaten. Bir video işine gelince kesin gerçek işine gelmeyince kesin sahte şeklinde bakış açısı insanları kandırmaktan başka bir şey değil. Aynı videoda virüsten böyleyim denseydi 100 farklı sebeple "bu video yalan" denecekti. Gerçek sağlığa ulaşmak için bu düşüncenin olmaması lazım.


    Gerçek tek ama devamlı başkalarına "sizin gerçekler" diye laf edersen kendi "gerçeklerini" yaratmış olursun. O yüzden önyargılardan, sabitleşmiş fikirlerden kurtularak insanlara doğru yolu göstermek lazım. Bu da kendini herkesten üstün görerek yapılmaz mesela.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.