Şimdi Ara

Covid-19 ön tanısıyla hastaneye yatırıldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de pozitif çıkmaz. Benimde öksürük vardı test yaptılar negatif çıktı yatırmadan eve gönderiler

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Belki de pozitif çıkmaz. Benimde öksürük vardı test yaptılar negatif çıktı yatırmadan eve gönderiler
    Kaç dakika sürdü hocam test sonucunun gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

Kaç dakika sürdü hocam test sonucunun gelmesi.

Alıntıları Göster
    1.5 gün sürdü. Örnek alıp beni eve göndermişlerdi. izole şartıyla. E nabızdan sonucumu gördüm. Negatif çıkınca gitmedim hastaneye.

• Hastalığı nasıl kaptığınızı düşünüyorsunuz ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Göz beyazında kızarmaya ek başka şeylerde görülüyormu

• Grkn1111 G kullanıcısına yanıt
    Tad,Koku problemleri,Halsizlik,Konjoktivit diğer belirtileri google'den bakabilirsiniz
  • öncelikle geçmiş olsun hocam. beraber yaşadıgınız birine bulaştırmış mısınız? onlara test yapıldı mı?
  • Geçmiş olsun acil şifalar.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bunlara ek ateş ve öksürük de oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Hayır devlet hastanesi burası.
    Plaquenil
    Azitro
    Oxapar 4000
    Pandev 40mg
    Bunları veriyorlar. Birde öğle yemeği ve akşam yemeği aynı
    Kahvaltı bir gün önceki çorba.

Alıntıları Göster
    Bütün bunları ssk karşılıyor mu ? Ücret ödedin mi hiç ?
  • Adamın test sonucu gelmemiş, adama virüslü muamelesi yapıyorsunuz.
  • Grkn1111 G kullanıcısına yanıt
    Ateş vakaların hepsinde olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Adamın test sonucu gelmemiş, adama virüslü muamelesi yapıyorsunuz.
    Çünkü çok bilgili arkadaşım tomografi sonucu test sonucundan daha güvenilir. Benim arkadaşı tomografi sonucunda hastanaye yatırdılar ve ancak 3. testinde pozitif çıktı. Testler çok hatalı sonuçlar veriyor. Doğruluk oranı %40'larda.
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    3 farklı test var %60 ve %90 olarak sonuç veriyor.
    %40 test sonucu veren test yok.

Virüs vicudda yeteri kadar çoğalmadıysa test sonuçları negatif olabilir 5-6 gün sonra yapılacak 2. test de kesinleşebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Çünkü çok bilgili arkadaşım tomografi sonucu test sonucundan daha güvenilir. Benim arkadaşı tomografi sonucunda hastanaye yatırdılar ve ancak 3. testinde pozitif çıktı. Testler çok hatalı sonuçlar veriyor. Doğruluk oranı %40'larda.

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaşın tomografisini mi okudun?
  • quote:

Konuyu açan arkadaşın tomografisini mi okudun?

Alıntıları Göster
    Bilader ben kendi arkadaşımdan örnek verdim. Onlarca böyle vaka var ne saçmalıyorsun?

Arkadaşın tomografisini okuyan doktor bilmiyor ama sen biliyorsun değil mi? Tövbe ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 14 Haziran 2020; 18:7:52 >
  • quote:

Bilader ben kendi arkadaşımdan örnek verdim. Onlarca böyle vaka var ne saçmalıyorsun?

Arkadaşın tomografisini okuyan doktor bilmiyor ama sen biliyorsun değil mi? Tövbe ya

Alıntıları Göster
    Doktor covid ön tanısıyla yatırmış, covidsin dememiş. Kendin çalıp kendin oynuyorsun. Hastaneye covid şüphesiyle yatıpta covid olmayan insan sayısı, olandan daha fazla. Bu üslupla ban yemene de şaşırmadım.
  • quote:

Doktor covid ön tanısıyla yatırmış, covidsin dememiş. Kendin çalıp kendin oynuyorsun. Hastaneye covid şüphesiyle yatıpta covid olmayan insan sayısı, olandan daha fazla. Bu üslupla ban yemene de şaşırmadım.

Alıntıları Göster
    Çok bilgili arkadaşım PCR testi pozitif gelmedikten sonra Tomografiyi okuyan doktor görse bile sen 'covid'sin diyemiyor, o yüzden adına ön tanı deniyor.

"Hastaneye covid şüphesiyle yatıpta covid olmayan insan sayısı, olandan daha fazla."

Kaynak?

• quote:

Çok bilgili arkadaşım PCR testi pozitif gelmedikten sonra Tomografiyi okuyan doktor görse bile sen 'covid'sin diyemiyor, o yüzden adına ön tanı deniyor.

"Hastaneye covid şüphesiyle yatıpta covid olmayan insan sayısı, olandan daha fazla."

Kaynak?

Alıntıları Göster
    kaynağı işkembe.

Covit olduğu kesinse ve semptonları şiddetli değilse eline ilacı verip eve gönderiyorlar, evde tedavisi sürüyor.
    Nisan ve mayısta böyleydi.Şu an hastaneler nisbeten boş diye yatış veriyormu bilmiyorum ama önceden hafif geçirenleri
    eve gönderiyorlardı ve ilçe sağlık takip ediyordu günlük telefonla durumunu.

Teşhis tomografi ile konuluyor, Kan tahlillerinde zaten kandaki iltahap oranı yüksekte teyid etmiş oluyorlar.
    Resmi kayıtlar içinde Sürüntü testi sonucu bekleniyor.Ama tomografi ile yatış veriliyor direk eğer Covid tanısı konursa.

Kaynak : Covid geçirmiş kişilere uygulanan prosedür.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.