Şimdi Ara

Counter tum sıfrelerı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 1.5 ın tum sıfrelerını verırımısınız.Bır de bu snıperı kullanırken zıplayıp ates ettıgımızde sılah hedıfı sasırıyor.Bunun da cozumu varmıs bılen bırı yazarsa sevınırım.

Sadece merak:Bunu sadece botlara karsı kullanıcam,alta kı yazıları nasıl cıkardınız hemenNe kadar fesat ısler gelıyor aklınıza,benı tanıyan boyle bırsey ıle urasmıcagımı bılır,sasırdım dogrusu sadece botlar ıcın ıstıodum ama sız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 16 Mart 2007; 16:15:17 >

• arkadaşım şimdi aradağım iki tane kod var.. biri işte senin dediğin zıplayınca sekmemesi biride adam bir elde ölünce tekrar tekrar doğuyor onun şifresi? bunları bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RexBrave

arkadaşım şimdi aradağım iki tane kod var.. biri işte senin dediğin zıplayınca sekmemesi biride adam bir elde ölünce tekrar tekrar doğuyor onun şifresi? bunları bilen var mı?

Bana zıplayınca sılahın hedefını sasırmaması lazım.
  • Geçin bu boş işleri
  • Zıplayınca hedef şaşmama işi çok ŞEREFSİZCE diyorum arkadaşlar.
    Oynadığım serverda bunu kullananlar var awpyi alıp alıp geliyorlar,arkalarından etmedik küfür bırakmıyorum...
    Uğraşmayın hile ile delikanlı olun,ama onlara ders vermek için gerekli olabilir.
  • Ya boşverin hileyi falan.. Adam gibi oyanyın şu oyunu
  • hilesizz yapamas böleleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA 2 DERGILERE SAHIP ACCOUNT.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MichaelJackson dostum sen yapma bari bu işler çocuk işleri

bunu yapanlara lamer diyoruz senin örnek olman gereken yerde

oLumsuz işlere kalkıyorsun bence hiç deneme evet böyle hileler var

sitesinide biliyorum ama normal oynamak varken neden hile ?

başkası açıyor diye seninde açman gerekmez...

açan kişilerin olduğu yerde sen olma eğer onlar açıyor diye sende açmayı düşünüyorsan

bence o lamerlerden hiç bir farkın kalmaz

hilesiz sade ve güzel bir oyun için
  • Bu gibi hileleleri kullanmak ne server'da kalite birakiyor , ne de oyunda..
    Zevk almak istiyorsan normal oynamalisin , ayrica madem hileyi cok seviyorsun ac evde botlarla oyna onlara hile yap.
    ve bu ortamda ki bi cok insandan kufur yememek icin de hile yapma bence degme.z.
  • 1.6 HILESI LAZIM BANA YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: seytan41

1.6 HILESI LAZIM BANA YA

hile diye birşey yoktur dostum burda
  • ucma $ifresi verebilecek var mi..botlara kar$i kullanicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

ucma $ifresi verebilecek var mi..botlara kar$i kullanicam

sv_gravity 100 Etkisiz HaLe qetirmek için de 900 Lerde Bişey yaz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©onque®o®

quote:

SaoL..ara sira stres atmak icin ii gelir:P

• quote:

quote:

900 yaparsan oyun başladığında yere düşünce sağlığın düşer

normali 800 dür

• quote:

quote:

quote:

SaoL..ara sira stres atmak icin ii gelir:P

• Yahu nıye kavga edıyoruz anlamadım kıBen sadece botlara karsı awp kullanmamı gelıstırmek ıcın ıstedım ama sız yanlıs anlamıssınız.Ne hılesı,botlar ne anlar hıleden.Herhalde arkadaslarla oynarken boyle bır sey yapmıcam bunu nereden,nasıl cıkardınız merak edıyorum dogrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Yahu nıye kavga edıyoruz anlamadım kıBen sadece botlara karsı awp kullanmamı gelıstırmek ıcın ıstedım ama sız yanlıs anlamıssınız.Ne hılesı,botlar ne anlar hıleden.Herhalde arkadaslarla oynarken boyle bır sey yapmıcam bunu nereden,nasıl cıkardınız merak edıyorum dogrusu.

dostum çıkarmamak eldemi baştan belirtmemişsin normaldir bunları çıkarttığımız bence

önceden belirlemiş olsaydın sana verirsim sitelerini ama o programlar serverlerdede geçiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Erguner

quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Yahu nıye kavga edıyoruz anlamadım kıBen sadece botlara karsı awp kullanmamı gelıstırmek ıcın ıstedım ama sız yanlıs anlamıssınız.Ne hılesı,botlar ne anlar hıleden.Herhalde arkadaslarla oynarken boyle bır sey yapmıcam bunu nereden,nasıl cıkardınız merak edıyorum dogrusu.

dostum çıkarmamak eldemi baştan belirtmemişsin normaldir bunları çıkarttığımız bence

önceden belirlemiş olsaydın sana verirsim sitelerini ama o programlar serverlerdede geçiyor

Pekı sorun bendey kusura bakmayın.Bu arada ben program ıstemıyorum,sadece botlara karsı oynadıgımız zaman yazılan sıfre varmıs,zıplayınca sekmeden atıyormus.Arkadasdan duydum bende ogrenmek ıstedım.Kesınlık ıle program degıl sıfre lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.