Şimdi Ara

Counter Strike ve HAlf life multiplayer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben komşumla Adsl paylaşıyorum haliyle bir ağımzı var.Şimdi iki pc ye de counter strike yükledik.Ben oyun kuruyorum o benim oyun kurduğumu göremiyor oyuna girebilmek için.Aynı şeyi o yapıyor bu sefer ben onu görmüyorum.bu sorunu nasıl çözebiliriz.Biz half life ve counter i multiplayer oynamak istiyoruz.
    Sorun nerde olabilir ki ağ paylaşımın bir şey yok.Ben onun pc ne girebiliyorum oda benim pc me..Dosya paylaşımı yapıyz falan filan.İnternet cafeler ne yapıyorlarda multiplayer oyun oynanaıyor. YArdım edin lütfen.

• güvenlik duvarı neden olabilir buna.2 niz de güvenlik duvarlarınızı kapatın.tahminimce sorun bu.
  • Eve gidince deniyeceğim.İşallah sorun burdadır.Tşk ederim.Sonucu yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

güvenlik duvarı neden olabilir buna.2 niz de güvenlik duvarlarınızı kapatın.tahminimce sorun bu.

+1
  • kolay gelsin arkadslar bende hıfe lıfe lan oyun oynarken sorun var bi masa ustu ve laptopla oyun oynamaya calışıyoruz fakat oyunu kuranda sorun yok ama digeri bağlanınca oyuna sonradan giren takılıyor bunu laptoptan zannedip masa ustu bilg ile kurduk oyunu fakat yıne aynı oyuna gıren takılıyor neden kaynaklanabılır yardımcı olursanız sevınırım
  • acil yardım lazım arkadaslar bırı yardımcı olsaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper__53

kolay gelsin arkadslar bende hıfe lıfe lan oyun oynarken sorun var bi masa ustu ve laptopla oyun oynamaya calışıyoruz fakat oyunu kuranda sorun yok ama digeri bağlanınca oyuna sonradan giren takılıyor bunu laptoptan zannedip masa ustu bilg ile kurduk oyunu fakat yıne aynı oyuna gıren takılıyor neden kaynaklanabılır yardımcı olursanız sevınırım

hamachi kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life'a Benzer Oyunlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkurler ama lan uzerinden oynuyoruz yanı ınternet yok o şekılde oluyormu
  • Virus programlarını kapattık, güvenlik duvarlarını kapattık, aynı modemden bağlanıyoruz, aynı oyun kurulu counter strike 1.6 ama bir türlü lan'da birbirini görmüyor bilgisayarlar delirdim gecenin bi yarısı, windows ağdan diğer bilgisayarı görebiliyor dosyalarını açabiliyorum ama sıkıntı oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyasar

Virus programlarını kapattık, güvenlik duvarlarını kapattık, aynı modemden bağlanıyoruz, aynı oyun kurulu counter strike 1.6 ama bir türlü lan'da birbirini görmüyor bilgisayarlar delirdim gecenin bi yarısı, windows ağdan diğer bilgisayarı görebiliyor dosyalarını açabiliyorum ama sıkıntı oyunda.

Ip lerinizi aynı bölge yapın. Mesela birinizinki 123.156.2.1 yapsın biriniz 123.156.2.2 yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.