Şimdi Ara

Counter Strike Sources Final Görüntü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ccs final var dı üstüne diğer tüm updateleri yükledim.

Şuan Görüntede bir problemim var . Takımlardaki(terör ve anti tetördeki) birinci karakterlerin görüntüsü bozuk ve ayrıca flaş patladığı zaman, günışığı seviye ayarında bulunan ışığın görüntüsü açık mor siyah renginde çıkıyor.

oyunun anası ağlattım artık. ben bittim 4 saattir uğraştım anca sorunun nerden kaynaklandığı bulabildim.
    ekran kartınıda son version yaptım ama çözülmedi.ekranla alakası yokmuş.eğer öle olsaydı diğer oyunlardada bi problem olurdu sadece bunda oluyor ve takımlardaki ilk karakterde var karakterde C:\Program Files\Valve\Counter Strike Source Final\cstrike\models\player
    bi dosya var" t_phoenix.mdl" bide " ct_sas.mdl " bu ikinin görüntüsünde problem var yada burda bulunan bu isim altındaki tüm dosyalarda ( .dx80, .dx90, .phy, .sw, .vvd, .mdl ) . sizlerden istediğim bu dosyalardan varsa bana göndermeniz.

Olayı Çözebilen Var mı?

Bana acil Yardımcı olabilir misiniz??????

EKRAN KARTIM RODEON X700 SE

Counter Strike Sources Final Görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnazar -- 15 Eylül 2007; 3:17:06 >

• kardeşim bana yardımcı olurmusun css var updateleri bulamadım serverlara bağlanamıyorum 5 ten sonraki updateler lazım bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 14 Eylül 2007; 18:54:52 >
  • ekran kartın ilgili bir sorun olabilir
  • Saol.... bilmiyorum ama diğer karakterler nie öle değil. dediğin mantıklı. biraz uğraşım
  • ekran kartının en güncel yamasını kurmayı dene.Zaten güncel yamasını kullanıyorsan eksi bir yamasını kurmayı dene.Deneme yanılma yöntemi kısaca
  • Css nin tüm updatelerini istiyen varsa verebilirim...... pm atsın yeter. Sercan a gönderdik
  • yok bi müsliman yardım edecek....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JACKALNZR7

yok bi müsliman yardım edecek....

www.fpsbanana.com sitesinden bir kaç skin indir bir dene istersen belki olur..
  • saol
  • quote:

saol

kardeşim aynı sorun bende var şimdi eğer çözdüysen banada pmden anlatırmısın ne yüklemem lazım düzelmesi için
  • www.fpsbanana.com sitesinden skinler var ct ve t . bunları indir.
  • quote:

www.fpsbanana.com sitesinden skinler var ct ve t . bunları indir.

kardeş tam linkleri nereye kopyalıcamı anlatarak bi atarmısın beceremdim
  • lütfen cs sourcenin son yaması (güncellemesi) gerekiyor!!!ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
  • o görüntüler bende de oluyor fakat bende biraz farklı. yeni indirdiğim, yani orjinalin dışındaki haritalarda oluyor. hepsinde değil tabiki. bir de bende haritanın bazı kısımlarında oluyor. oyuncularda bir problem yok. sanırım oyunun dosyalarındaki bozukluklardan kaynalanıyor buyuk ihtimalle. ayrınca oyunun DigitalZone versiyonunu oynamanızı tavsiye ederim. en son v19 vardı. şimdi kaçta bilmiyorum. oyunu oynamayalı bayağı bir zaman oldu. umarım daha gelişmiş grafiklerle yeni versiyonu çıkar.
  • o oyunun eğlence modu olabilir. 5 sene önce filan yapılıyordu. glove mode on şeklinde bir komutu vardı yanılmıyorsam, ve oyuncular da /glow red , /glow purple, /glow white gibi komutlarla o şekilde parlayabiliyorlardı. farklı bir sunucuya girince de aynı sorunla karşılaşıyorsan çözümünü bilemeyeceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.