Şimdi Ara

Counter Strike: Source TEKRARDAN 5$, 23 saatlik indirim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibari ile almış bulunmaktayım ama indiremedim çünkü kotalıyım. Artık gelecek ay sınırsıza geçince indiririm.
  • Çok kaliteli DM serverlar mevcut Alternat Redline gibi takımların 50 ms gibi ms ile cok rahat bir şekilde oynaya biliyorsunuz.

@DiabloXT

iyidin ümit ama birde tabiki karşı takımdaki herkez ezikti adam gibi adam yoktu olsa biraz daha farklı olurdu :)
  • Beyler bende alacağım ama kotalıyım korkuyorum açıkçası css ne kadar kota yer oynarken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orijinalden alıntı: zamirpolen

Bende alayım bir tane, kendini bilmezler yüzünden uzun zamandır cs oynamıyorum, belki steam iyi gelir.

haber için teşekkürler.

Kesinlikle iyi gelir.

Türkiyede oynamak zorunda değilsiniz zaten. Almanya lokasyonlu güzel pub serverlar var, söven olmaz sayan olmaz.

O zamanda ping 500-600 lerde geziyor
  • 5$ görünce bende atladım aldım hemen. Game Tracker'dan da Türk serverlarını arattım, IP'lerini kopyala yapıştır yapıcam ama bir türlü konsolu açamıyorum '' é '' tuşuna basarak.. Çözümü olan ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 12 Aralık 2009; 12:05:42 >
  • Çok güzel Türk serverlerı var. Zaten belli bir gup oynuyor. Bu arada konsolu açmak için Options-->Keyboard'dan bir yerden açılıyordu da şimdi oyuna girmek için müsait değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

Çok güzel Türk serverlerı var. Zaten belli bir gup oynuyor. Bu arada konsolu açmak için Options-->Keyboard'dan bir yerden açılıyordu da şimdi oyuna girmek için müsait değilim.

Teşekkürler verdiğin ipucu yeterli oldu, açabildim
  • DiabloXT pm attım acil !
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orijinalden alıntı: zamirpolen

Bende alayım bir tane, kendini bilmezler yüzünden uzun zamandır cs oynamıyorum, belki steam iyi gelir.

haber için teşekkürler.

Kesinlikle iyi gelir.

Türkiyede oynamak zorunda değilsiniz zaten. Almanya lokasyonlu güzel pub serverlar var, söven olmaz sayan olmaz.

O zamanda ping 500-600 lerde geziyor

avrupa lokasyonlu serverlarda ping 50-100 arasında değişiyor, düzeltelim.
    non-steam ile karıştırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 12 Aralık 2009; 12:45:00 >

• Bende aldım Counter Strike Source ($5). Önceden arkadaşın hesaptan oynuyordum. Şu bilgiyi de vereyim

Counter Strike 1.6 (ve Condition Zero) için gerekli olan dosyalar (Toplam 742MB)

• condition zero models.gcf (17MB)
      counter-strike.gcf (271MB)
      half-life engine.gcf (11MB)
      half-life.gcf (402MB)
      platform.gcf (14MB)
      winui.gcf (42MB)

Counter Strike Source için gerekli olan dosyalar (Toplam 4698MB)

• base source engine 2.gcf (149MB)
      counter-strike source client.gcf (4MB)
      counter-strike source shared.gcf (1719MB)
      source engine.gcf (141MB)
      source materials.gcf (1072MB)
      source models.gcf (460MB)
      source sounds.gcf (999MB)
      sourceinit.gcf (0.2MB)
      winui.gcf (42MB) (üsteki winui.gcf ile aynıdır)

5 dolar altı diğer oyunlara da bakabilirsiniz under5 ve 10 dolar altı oyunlar için under10

Ayrıca oyunu satın almak istemiyorsanız bile yüksek meta puan almış oyunların ücretsiz demolarını indirebilir, kurup biraz oynuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 12 Aralık 2009; 13:46:40 >

• Arkadaşlar paypalla nasıl alacağımı bilen varmıdır ?
    Hesabımda para var
    Direk kredi kartı istiyor ?
  • paypal hesabı ile alamıyorsun galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

5$ görünce bende atladım aldım hemen. Game Tracker'dan da Türk serverlarını arattım, IP'lerini kopyala yapıştır yapıcam ama bir türlü konsolu açamıyorum '' é '' tuşuna basarak.. Çözümü olan ?.

Options > Keyboard > Advenced Tıklaman Yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldieR_TR -- 12 Aralık 2009; 15:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: project2007

Arkadaşlar paypalla nasıl alacağımı bilen varmıdır ?
    Hesabımda para var

Paypal'la oyun alabilirsin. Çünkü bende oyunları paypal ile alıyorum. Zaten seçeneklerden paypalı görürsün . Ödeme seçeneklerinden paypalı seç ve adres vs. gerekli alanları doldurup contunue'e bas. Daha sonra seni paypala yönlendirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 12 Aralık 2009; 15:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Hesabımda para var

Paypal'la oyun alabilirsin. Çünkü bende oyunları paypal ile alıyorum. Zaten seçeneklerden paypalı görürsün . Ödeme seçeneklerinden paypalı seç ve adres vs. gerekli alanları doldurup contunue'e bas. Daha sonra seni paypala yönlendirecektir.

Yönlendirmede sorun yok paypal sitesinde kredi kartı istiyor
    Hesabımdan çekmior parayı

• quote:

quote:

quote:

Hesabımda para var

Kredi kartın yoksa paypalı kullanamazsın (hiçbir şekilde).

• quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

quote:

quote:

quote:

Hesabımda para var

Kredi kartın yoksa paypalı kullanamazsın (hiçbir şekilde).

Niye kullanamayım ki ?
    Para alıp gönderiyorum
    Ödemelerimi yapıyorum
    ...

• quote:

Niye kullanamayım ki ?
    Para alıp gönderiyorum
    Ödemelerimi yapıyorum
    ...

O eskidendi, internet üzerinden alıp gönderemezsin artık. Kredi kartı sembolik. Herkes hesap açıp reklamlar ile para kazanıyor ve kullanıyordu, onu engellemek için kredi kartı isteniyor artık, kredi kartın ile istemediğin sürece bir işlem yapılmaz. İstersen yine reklam yaparak, reklamları okuyarak kazanırsın paranı ve kullanırsın ama söylediğim gibi kullanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

quote:

Niye kullanamayım ki ?
    Para alıp gönderiyorum
    Ödemelerimi yapıyorum
    ...

O eskidendi, internet üzerinden alıp gönderemezsin artık. Kredi kartı sembolik. Herkes hesap açıp reklamlar ile para kazanıyor ve kullanıyordu, onu engellemek için kredi kartı isteniyor artık, kredi kartın ile istemediğin sürece bir işlem yapılmaz. İstersen yine reklam yaparak, reklamları okuyarak kazanırsın paranı ve kullanırsın ama söylediğim gibi kullanamazsın.

Reklam konusu olarak ne anlatmak istediğini anlamadım.Daha 5 gün önce ödeme aldım/yaptım ve kredi kartı istemedi.

Counter Strike: Source TEKRARDAN 5$, 23 saatlik indirim

Bu ödemeyi paypal hesabından göndermem mümkün değil mi ? İlla kredi kartından mı çekicek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.