Evet arkadaşlar DH'de source oynayan vardır büyük ihtimal. Oynayan arkadaşlar bi yere toplanalım istedim.. Ama çoğunlukla 1.6 oynanıyor nedense.. Ben Source oynadıktan sonra geriye dönüş yapamadım çok farklı geldi 1.6
Steam Source oynayanlar var bir kaç, ama bölüm genelde 1.6 ağırlıklı.
Burda neredeyse herkes 1.6 oynuyor Bende source u çok merak ediyorum ama 1.6 da aimin falan bozulur dediler bende denemedim.
Aim CSS de çok kolay, HS çok daha kolay atıyosun 1.6 daki kadar zor değil.. Ben daha 1.6 ya geçemem.. Steam'ı olan varsa bende almak istiyorum bakalım.. Tam pro değilim ama iyi oluyor, son zamanlarda non-steam serverlarda hile diye banlayıp duruyolar..Bende şaşırıyorum
sourceyi int uzerinde nsl oynayabilirz pmden anlatirmisin bu bolume pek ilgili deilimde
[Deleted by Admins]
Cıktıgından beri source oynuyorum. 1.6 nın goruntuler artık cok acaip geliyor bana. Source'a devam yani
Eninde sonunda source a gecis olacak diye dusunuyorum en azından hala bir umidim var. Tabi oncelikle Valve'nin guzel, cezbedici bir degisiklik yapması gerekiyor.
Genelde oynasana da takılıyorum (seviyeli, kufursuz, hilesiz) gelirsen beklerim
sourceyi int uzerinde nsl oynayabilirz pmden anlatirmisin bu bolume pek ilgili deilimde
Özel mesaj atıldı
Adenozine sende steam mı var hocam?.. Birde son zamanlarda ttnet ten kaynaklı olarak pinglerde anormal bir artış var ve çok lag oluyor.. Mesela biraz önce lagdan atıp durdu beni ping yüksek diye..
Arada oynardım.(Steam)
Fakat orada çevre yok. Hep yabancı insanlar felan. Ama arada yine oynarım.
Türk serverları var mı hocam??
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
Türk serverları var mı hocam??
Ben görmedim. Daha çok Alman serverlerında oynuyorum.
Ufuk abi vardı bu bölümde görürüm arada bir, Steam 1.6 Türkiyede olan bir sunucusu var. 32 kişilik ve 7/24 Dust2
Genelde full doludur geceyarıları hariç.
steam serverda oynamak için orjinal oyun şart mıdır?
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
steam serverda oynamak için orjinal oyun şart mıdır?
Evet hocam.
beyler ben internetten cs source oynayamıyorum ne yapmalıyım internetten okuduğuma göre patch indirmeliymişim bu patch i olan link gönderebilirmi
cok sayıda Türk server ı var steamde..
Klanlar ve turnuvalarda oluyor online sekilde düzenleniyor.
Ben internetten birşey indiriyorsam botlarla source oynuyorum. Usp ve dg görüntüsüne aşık oldum.
Steam source
Steam id: kuzucuk999
Tanışırz kaynaşırız.
Adenozine kardeş banada css n-s olarak download linki ve biraz bilgi falan verirmisin? Dandik bir kaynaktan indirmiştim de sadece lan game oynayabildim.