Şimdi Ara

Counter strike oynarken ekran küçüldü :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
118.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu oynarken bir tuşa bastım hangisine bastığımı hatırlamıyorum tuşa bastıkça ekran küçülmeye başladı:D.Hangi tuştu unuttum.Geri nasıl eski haline gelir bu.Kapatıp açınca da olmuyo.Ne yapmam lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.5 ve CS 1.6'da Ekran Sorunlarını Giderme

Counter Strike (CS) oyunlarında ekranın küçülmesi sorunu yaşayan oyuncular için bazı çözümler mevcuttur. Bu sorun, özellikle CS 1.5 ve CS 1.6 sürümlerinde yaygındır.

CS 1.5 Tam Ekran Yapma

CS 1.5'te tam ekran oynamak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Oyunu başlatın.
    • Konsolu açmak için "`" tuşuna basın.
    • "r_fullscreen 1" komutunu yazın.
    • Konsolu kapatmak için tekrar "`" tuşuna basın.

Ekran Büyütme Kodları

Ekranı büyütmek için aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

• CS 1.5: "cl_fixedcrosshairgap -20"
    • CS 1.6: "cl_crosshairgap -9999"

Diğer Çözümler

Yukarıdaki komutlar işe yaramazsa, şu çözümleri deneyin:

• Oyun Ayarlarını Kontrol Edin: Grafik ayarlarında ekran çözünürlüğünün doğru ayarlandığından emin olun.
    • Grafik Sürücülerini Güncelleyin: Hatalara neden olabilecek eski veya bozuk grafik sürücülerini güncelleyin.
    • Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Steam'de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.

Bu çözümleri uygulayarak CS 1.5 ve CS 1.6'da ekran sorunlarını gidermeniz ve tam ekran keyifli bir oyun deneyimi yaşamanız gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • He He Countri ilk oynadığım zamanlar bu benide deli etmişti böle boyuna bastıkça küçülüyor ama bir yerde duruyor hehehe. bot kurmaya çalışıyosunda ondan bot ''-'' tuşu ile kuruluyor sen onun yanındaki soru işareti tuşuna basıyorsun yanlışlıkla ondan küçülüyor yapman gereken basit oyuna girince configürasyon oradan video ayarlarına gir bir çubuk var o çubuk aşşağı inmiştir onu sonuna kadar çek ve çık bu kadar basit ekran büyüyor küçüldükçe ordan büyültebilirsin eğer yapamazsan ekle beni ayrıntılı anlatiim ok iyi oyunlar sana cris_groovest@cafemaxi.com
  • num 9 un yanindaki + tuşuyla genişliyor ekran diye hatırlıyorum ama "- " ilede küçülüodu
  • configürasyondan ayarladım sağolun .+ ya bastım ama olmuyo.
  • aynı seyi bende arıyorum bulamıyorum illa yıldız tusuna gidiyo elim bi kac kez ekran kücülüyo deli oluyorum büyütme tusunu bilen yokmu
  • arkadaslar aynı banda oldu herseyı denedm yapamdm en sonnda cs klosorundekı cskey tıkyalp kayıt bılgılerını yenıldm oldu deneynz
  • Options'tan Video'ya tıklayın. 3 tane seçenek olcak, onlardan birisine girince bi half life ekran görüntülü bi ayar olcak. Ordan ekranı istediğiniz boyuta getirin, sorun çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler :)
  • Cs 1.5 yükledim. ekran küçücük ve ne yaptıysam olmadı yardım :S
  • 2007 de ben counter mı oynuyordum demek, hiç hatırlamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beylerbeyi01

2007 de ben counter mı oynuyordum demek, hiç hatırlamıyorum :D

• Evet yaa Banada Öyle Olmuştu.. ama konsol'a şunu yazın Beyler; 4 5 kere; ''sizeup'' bunu yazın eskisine döner ama 4 5 kere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.