Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Arkadaşlar operasyon dükkanından bilet satın almadan, görevleri yaparak skin satın alabilir miyim?

Bilet almadan yıldızları kullanamayacağın için skinleri de alamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevizli.Lokum

Bildirim gelince gördüm buraya yazdığımı ara vermiştim oynamaya. 3-4 aydır oyundayım yaş 35 grup kurulacaksa bana uyar.

tamam hocam ben biraz ara verdim kar yağışından sonra el parmaklarım uyuştu halen düzelmedi :) benimde yaş 35, 25 yaş üstü güzel bi kitle kurup en azından haftada 1-2 akşam stres atmalık oynarsak güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 33 benimde arkadaşlar oynarsanız beni de haber edin

• Yıllar sonra aldım almışken seçkine yükselttim. Neyse ki rekabetçi diye bir muhabbet gelmiş kendi seviyemde ki oyuncularla oynuyorum. k/d biraz daha iyi olmaya başladı. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

tamam hocam ben biraz ara verdim kar yağışından sonra el parmaklarım uyuştu halen düzelmedi :) benimde yaş 35, 25 yaş üstü güzel bi kitle kurup en azından haftada 1-2 akşam stres atmalık oynarsak güzel olur

Alıntıları Göster

Ben genelde her akşam 22.30'dan sonra Online olarak oynuyorum. Haberleşelim hep beraber girebiliriz. Steam kullanıcı adım deangelis12 isteyen eklesin Rankım Nova 2

• hilesiz kufursuz onaan varsa oynayalım yaş 29 rank mg1

• yakında duuuru yapacağım arkadaşlar

• telegram
    CSGO Türkiye Grubu
    https://t.me/oyunsen

arkadaşlar telegram grubunu kurdum ben 3-4 güne aktif olacağım. hafiften oyuncuları toplayalım..

• Neler tartışıldı bilmiyorum, fakat NA east, EU West-North-East-Central'da oynamış birisi olarak en toxic takım arkadaşları hep Türk ve İngiliz oldu. Türklerle 5 girmediğim sürece Türkçe yerine İngilizce konuşuyorum hep. Türklerde ise çoğunluk türkçe konuşuyor, yarım yamalak ingilizce ile de ancak sövmeye "çalışıyor". Ruslarda commları genelde ingilizce vermeye çalışan çok gördüm.
    Tabikide berbat rus ve adam türk de gördüm. Ama ortalamaya çekince türkler çok daha kötü düşüyor. 5 random/part arkadaşlı türk olarak bile çok tartışıyoruz hatta.
    Solo giren Türklerden şu ana kadar hiç zarar görmedim. Belki de 700+ maçta hiç şansıma gelmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Neler tartışıldı bilmiyorum, fakat NA east, EU West-North-East-Central'da oynamış birisi olarak en toxic takım arkadaşları hep Türk ve İngiliz oldu. Türklerle 5 girmediğim sürece Türkçe yerine İngilizce konuşuyorum hep. Türklerde ise çoğunluk türkçe konuşuyor, yarım yamalak ingilizce ile de ancak sövmeye "çalışıyor". Ruslarda commları genelde ingilizce vermeye çalışan çok gördüm.
    Tabikide berbat rus ve adam türk de gördüm. Ama ortalamaya çekince türkler çok daha kötü düşüyor. 5 random/part arkadaşlı türk olarak bile çok tartışıyoruz hatta.
    Solo giren Türklerden şu ana kadar hiç zarar görmedim. Belki de 700+ maçta hiç şansıma gelmemiştir.

https://t.me/oyunsen

telegram gurubuna bekleriz sizide

• https://t.me/oyunsen

CSGO oyuncularını toplamak üzere açtığımız Telegram grubuna bekleriz arkadaşlar... ( 25 yaş altı giriş yasak )

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Gelmiş bulunmaktayım, sunucuda size karşı oynamıştım Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Gelmiş bulunmaktayım, sunucuda size karşı oynamıştım  

hoşgeldiniz ibrahim hocam :)

• Bu durumdayken rütbe seviyem düştü. Koskoca valvede matematik bilen adam yok, adamlar rütbe sistemini sadece maç kazanmaya ve kaybetmeye göre değerlendirmiş.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]

Edit: İşin daha da komik tarafı, oyunun yarısından itibaren bir kişi afk olduğu için bir kişi eksik oynadık. kill, assist, mvp ve score sayım karşı takımın hepsinden yüksek, bu durumdayken rütbem daha çok artması gerekirken düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfallen -- 11 Şubat 2021; 5:21:1 >
  • Blindfallen kullanıcısına yanıt

Bu maçtan önce kaç maç yenildiniz?

• ben hayatımda valve kadar vurdumduymaz sadece parayı düşünen bir firma görmedim bu kadar rahat olur mu bir firma yahu 1 milyon oyuncu var diye yata yata para kasıyorsunuz da şu geri zekalı oyunun bir anda 10 fps'ye düşme sorununu çözseniz ya hileye gelmiyorum bile en sonunda rage quit atıp çıktım envanteri satışa koydum

reko giriyorum benim takım davarlarla dolu güven faktörü kocaman bir yalandır karşı takıma bakıyorsun hep 3-4k saat maksat hep kazanan oyuncuya biraz da kaybetsin diye dangalaklarla dolu bir takım hediye etmek aynısı lol'de de var

her zaman diyorum online oyunların hepsi kanserdir zaman kaybıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Şubat 2021; 17:46:57 >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Sitem ettiğim konum rütbe sisteminin maç kazanma ve kaybetmeye göre değerlendirilmesi zaten, 5 vs 5 bir oyunda bir oyuncunun maçı kaybetmesi onun kötü oynadığı anlamına gelmez ki, rütbe sistemini analiz eden adamlar bu kadar basit bir mantığı bile kuramıyorlar.

• Blindfallen kullanıcısına yanıt

O maçtan size -1 bile gelse zaten bir puan ötedeyseniz düşürür. Takım performansından düşürmemesi mantıklı, bu sefer de 4-20 gidip kazanan IGL'ler hep rank düşer/hiç çıkamazdı.

• Bu ruslara laf ediyoz ama bizimkilerde az değil adamı vurdum beni yabancı sandı herhalde başladı küfür etmeye bende tabi karşılık verdim oyunu bıraktık küfürleşmeye başladık iki el oynıyım diye girdim küfür etmekten doğru dürüst oynayamadım görende adamı pro oyuncu sanacak kendini bişey sanmalar falan bikere bile vuramadı beni ağzına vurdu siniri
  • Smoke içi kafa atışları, mid kapıdan kafa atışları soruyorsun smurf hesap diyor yersen tabii. Maçın sonunda indirip izliyorum utanmadan arsız bir şekilde duvarları izleyerek yürüdüğünü görüyorum.

Arkadaş hilelere çözüm getiremiyorsan o zaman radikal bir şekilde değişiklik yap. Mesela rütbe 10 olmadan rekabetçiye girilmesin. Adam 2 ölüm maçı atıp rütbe 2 oluyor sonra rekabetçiye gelip oyunun içine ediyor.

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.