Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (575. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
766.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben steamı yönetici olarak başlatınca çözdüm o sorunu, başka çözümleri de var nette

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ilzv-2837&l=turkish
  • Anladım deneyeceğim teşekkürler
  • Royal Flush kullanıcısına yanıt
    Idle Master açıkken almıştım bu sorunu bir iki kere. Dalgınlıkla böyle bir şey yapmış olma ihtimaliniz var mı acaba?
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Yok daha önce hiç kullanmadım.
  • Önceden kulladığım laptopdan oynuyordum sorun yoktu format attım 64 bit yaptım şimdi oynayamıyorum çok fazla kasıyor bunun sebebi nedir acaba?
  • kurgusuz kullanıcısına yanıt
    Driverların güncel olduğundan emin miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Arkadaslar bir konuda yardımcı olur musunuz, sizin için basit bir konu olabilir ama ben yıllardır oynamıyordum şimdi ramazan dolayısıyla biraz vakit geçirme amacıyla oyunu indirdim oynamaya çalışıyorum.

Sorum şu, ben oyunu açıp server listesinden genelde rastgele seçip oynuyorum hep rus oyuncular var, türklerin oldugu bir serverde nasıl oynayabilirim ?

2. sorum bir oyunu seçtikten sonra nerdeyse 20 dk kadar birşeylerin download etmesini beklıyorum, (istallizing world ekranında) aynı harita bile olsa çok uzun süreler beklıyorum, bu normal mi yoksa ben mi eksik birşey yapıyorum ? şuan bile dust2 olan bir oyuna girmek istedim nerdeyse yarım saat olacak intallizing world diyor.

Server isimlerinde TR şeklinde yazar öyle arattir onu bulursun.Diğer sorun için bir fikrim yok,ayrıca rekabetçi gireceğin zaman 30dk sonra seni oyuna sokmaz hiç başlatmaz oyunu çok gıcık bir durummus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 15 Haziran 2017; 16:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidia 382.53 driver ile cs go da takılmalar başladı, 382.33 sürümüne dönünce düzeldi, yaşayan olursa diye bilgi olarak paylaşayım dedim.
  • Beyler bu tarih itibari ile oyunda ki topluluk durumu nasıl ? Hiledir , troll oyunculardır . Tekrar oynamak istiyorum oynayanlar yazarlarsa sevinirim özellikle şuan ki hile kullanım durumu nasıl çok mu az mı ?
  • Düşük ranklarda denk gelebilir ama rankınız yükseldikçe azalır hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Düşük ranklarda denk gelebilir ama rankınız yükseldikçe azalır hocam.

eminmisin bence yükseldikçe hile daha çok artıyo
  • Yaz tatili boyunca tabiki oyuncu oranıyla orantılı hile oranı da artacaktır. Biz artık hileden o kadar bıktık ki malum platformlarım paralı üyeliklerini kullanarak maç yapmaya başladık.
  • Oyunun %90'ının hack olduğu gerçeği. Ve seviye arttıkca haliyle onlarda artıyor.

Son zamanlarda hilesiz oyuna denk gelen varsa şanslı saysın kendini, zevk felan kalmadı oyunda.
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam. 30 maçtan birinde gelirse gelir. Ayrıca rank yükseldikten sonra maçları faceit, esea gibi platformlardan yapmak hem daha keyifli hem daha mantıklı. Şahsen ben oyuna uzun süre ara verdiğimde supreme olana kadar official serverda takılıyorum. Daha sonra eseaya geçiyorum.
  • Hocam yorumlarınız için teşekkürler , kendim indirdim baktım ama cidden oyun full hile . Hele ki overwatch dan izlerseniz bir çok oyuncunun hile olduğu bariz bir şekilde görünüyor . Ayrıca Valve bu konuda maalesef ki hiç bir şey yapamıyor , zaten hile yüzünden oyunun popülarite oranıda bir hayli düşmüş durumda , Valve kendi ipini çekti :) Bu arada ruslar varya Allah belalarını versin onların hele ki 7-8 yaşında ki mik basıp çığlık atan velet ruslar :)
  • bu saatten sonra cs go bir kumar aracı benim gözümde cs go dan parayı kırıp nakit yapıcaksın yada başka oyunlara yatıracaksın
  • Overwatch iyi bir sistem değil. Kendi maçınızı bile izleseniz hile zannedersiniz. Siz güzel aim alıp ateş etseniz bile overwatch'da hile gibi gözüküyor çünkü 32 tick ile izliyorsunuz.

Ben bazen kendi maçlarımı indirip izliyorum ve vuruşlarımın çoğu net değil, sanki birden adama dönmüş gibi gözüküyor çünkü karelerin sadece yarısı var orada.

O yüzden overwatch hilecileri yakalamak için tamamen yetersiz. İlk önce buna el atmaları lazım. Kesinlikle hile kullanmayıp da banlanan arkadaşlarım oldu. Oyundakiyle aynı tick rate'deki demoyu vermeleri bu kadar zor olmamalı. İnternet kotası yeterli olmayan overwatch yapmasın zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Oyunun %90'ının hack olduğu gerçeği. Ve seviye arttıkca haliyle onlarda artıyor.

Son zamanlarda hilesiz oyuna denk gelen varsa şanslı saysın kendini, zevk felan kalmadı oyunda.

Bugün bizim takımdaki de açtı ikisi kapıştı hileyi iyi kullanan oyunu kazandı artık cs go böyle bir oyun gerçekten bugün bunu gördükten sonra oyunu bırakasın geldi.

Rank yükseldikçe hileler de artmaya başladı ilginç bir şekilde.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Eğer 128 tick'e geçtiklerinde, Overwatch'ı 32 tick ile devam ettirirlerse işte o zaman şamatıyı izle.
  • Ben karşılaşmıyorum bayadır hileyle.
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.