Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Counter-Strike: Global Offensive Beta

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 23 Mayıs 2012; 23:42:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 23 Mayıs 2012; 11:38:22 >

Orijinalden alıntı: Man Down

Hocam ben beta piyasasına göre belirledim fiyatı. Daha demin 25 dolara anlaştık biriyle de önce oyunu göndermemi isteyince güvenemedim.

Scammer onlar. Para verecek olan 15 dolardan üstünü zor verir.

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Oyun beta, çıktığında beta kullanıcılarının oyunları silinecek, tekrar almak zorunda kalacaklar. Piyasa fiyatı da maksimum 15 dolar. Arkadaş belirtmemiş ama bilerek alın diyorum ben.

+1111
    alışveriş yaptıklarım: @blacklotus, @nie_wieder, @ogulcanozugenc, @ankaraharun, @beratkeles, @agritux, @claude, @memorize, @zyonat, @parcali, @Akay KLC, @Cihan9999, @bensende, @seckinyapimalzemeleri, @Frank Sinatra, @Knisath, @gball, @fgulus, @dahakathekiller7, @geCCCe, @competition, @necoinside, @meganne, @Roque_Jn, @StarBass, @wampaa, @teknomnyak_37, @CmrHun, @speed39, @cukiq, @dehanik, @karnabu, @angarali4040, @carglarerlik, @escape_, @xciting99, @eurostars, @ronin666, @Rain.., @Reasonable, @acunluturk, @barisondes, @vuvanus, @Onmyblock, @DIESEL, @cmklmc, @RuLazz™, @cagrigal, @sCandaL3.8, @emirhan24, @Dupp, @Her0 ,@erdcag, @Troller, @ulusalonur, @fotoburak, @solti, @formula2000, @Doksanlar, @Pc.programcı, @phatron_23, @golfgti06, @kyer, @EneRGy., @ugacomtr, @memeti, @bedevi1903, @ramazandeveli, @scinar, @oozzxx, @aypc, @cesiaga, @pulpa47, @kolpaciino, @alirefo, @Roledayz, @07JoKeR06, @Storm Bringer, @coolgeo, @sevahm, @JonaTEMPthan Everest, @boxor, @isat, @marmaratic, @Reinhard_von_Musel, @nuk28, @Maxsi, @mBenJi, @RockChart, @Artunç, @superminator, @viktor1575, @dincyavuz, @slayer_00, @cezve06, @sonnick, @Vectra_06, @Agvan
  • Aman dikkat et.Geçenlerde bi herif ekleyip 18 pound veriyodu.Middleman olarakta kendi arkadasını kullanmaya kalktı.Organize çalışıyolar :)
  • Millet 15$ a zor satıyor sen 40 lira istiyorsun. Bide piyasasına göre fiyat koydum diyorsun. Bu saatten sonra betanın ederi 10$ civarıdır, ama sana kolay gelsin yinede.

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Scammer onlar. Para verecek olan 15 dolardan üstünü zor verir.

quote:

Orijinalden alıntı: sesepe

Aman dikkat et.Geçenlerde bi herif ekleyip 18 pound veriyodu.Middleman olarakta kendi arkadasını kullanmaya kalktı.Organize çalışıyolar :)

doğrudur hocam önce 18 dedi de ben pazarlıkla 25'e kadar çıkarttım. zaten teklifi reddedince ortadan kayboldu o profil :)

neyse madem fiyatı güncelliyorum bu rakama da gitmezse steamtrades yolu göründü demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 23 Mayıs 2012; 18:51:03 >

• Forum dışında Dead Space 2 ile takas yapıldı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.