Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda hiç CS oynamadım. Yani kafelerde falan oynadım ama hiç bilmeyerek. Bir kere bilgisayarıma kurayım dedim virüs bulaştı. O yüzden bir daha da bulaşmamıştım. BF2'den beri BF oynuyorum. Orjinal olarak tabi ki :) FPS oyunlarının olmassa olmazı diye sürekli duyduğum CS:GO yu sonunda aldım Steam üzerinden. Ama oyun hakkında en ufak bir fikrim yok. Yani nasıl oynanır hangi tuşlar falan filan. Hiç bir deneyimim yok. Bununla ilgili bana bilgi verebilir misiniz?

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler ama ben atiyorum hangi tuslarla oynanir. Nasil yeni silah alinir tarzi bilgi verecek var mi diye sordum. Bununla ilgili rehber videolari ceken kanallar var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Round basında "B" basarak silahlar alınır.Haritalara göre 2 görev vardır,1-Bomba kurmak 2-Rehineleri kurmak. yaygın olan map de_dust2. Kulaklıkla oynasan iyi olur cünkü ayak seslerini duyman gerekicek. rekabetçi denilen mod vardır,5v5 maclar olur.Yendikçe rütbe atlarsın..Şimdiklik bu kadar sor cevapayalım
  • Teşekkürler hocam. Ben anlamadığım yerleri sana sorarım o zaman. Ses kasma olayını biliyorum, kaç yıldır FPS oyuncusuyum :) BF olsun COD olsun multiplayer olarak deneyimliyim. Ama dediğim gibi sadece CS oynamamıştım ona da başlayacağım umarım :)
  • Hocam şimdi oyuna girdim eğilme hızlı koşma yere yatma falan var mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Hocam şimdi oyuna girdim eğilme hızlı koşma yere yatma falan var mı :D

egilerek yürüme var, koşma yok , Shift e basılı tutarsan yavaş yürürsün ayak sesinin çıkmamasını istiyorsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Counter Strike/ Cs Portable
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bf ve codu csgo ile kıyaslama çoooook ayrı kulvar hepsi csgoya alış oyna bf4 oynayamazsın mesela garip gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten aralikli olarak oynayacagim ikisinide. Biliyorum farkli oyunlar. Ama sıkıldım surekli BF. Zaten artik sıkıntıdan LittleBird suruyorum :) Degisiklik olsun diye aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam zaten aralikli olarak oynayacagim ikisinide. Biliyorum farkli oyunlar. Ama sıkıldım surekli BF. Zaten artik sıkıntıdan LittleBird suruyorum :) Degisiklik olsun diye aldim.

İyi yapmışsın hocam zaten zevkli oyun hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam zaten aralikli olarak oynayacagim ikisinide. Biliyorum farkli oyunlar. Ama sıkıldım surekli BF. Zaten artik sıkıntıdan LittleBird suruyorum :) Degisiklik olsun diye aldim.

Şunu belirteyim ikisini aralıklı oynarsanız ikisinden de zevk alamazsınız. İki farklı fps oyunu aynı zaman aralığında oynanırsa aim tutuşunuzu geliştiremezsiniz. İkisinde de zayıf kalırsınız ve adam vuramayınca da zevk alamazsınız. Tavsiyem CS:GO'ya yoğunlaşın, aim maplerde kendizi geliştirin. Tabi öncelikle oyun mantelitesini anlamanız gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.