Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 vs. Counter Strike:Source

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Counter Strike 1.6 mi Counter Strike:Source yüklemeliyim cs 1.6 uzun zamandır oynuyorum hata vermeye başladı yenisini indireceğim.

Source var onu mu indireyim yoksa 1.6 mı?
    Source ile 1.6 serverlerine bağlanabilirmiyim oynayabilirmiyim?
    1.6 ile Source serverlerine bağlanabilirmiyim oynayabilirmiyim?

ona 1.6 daki gibi arka planlar filan eklenir mi ?

birde promod diye birşey var forumda güzel bişeye benziyor o nedir onun hakkındada bilgi verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 2 Şubat 2010; 23:45:34 >

• cs:s i promod için steam yani orjinal olmalı 40 TL almanı tavsiye ederim
  • pro mod için orjinal mi gerekiyor.

counter source daha mı iyi
  • Şimdi şöyle analtıyım Cs 1.6 20 TL Tr birsürü oyuncusu var
    Cs:S 40 Tl oyuncu sayısı o kadar fazla değil.Ama Cs:s 'de rakibe verdiğin damageler attığın kurlunfelan çok dha mantıklı.Cs:s almanı teavsiye ederim.

D.N:Ben hrehangi bir steam oyununa sahip değilim cs:s'yi 1-2 saat botlara karşı oynayıp deneyim kazandım .xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanKilleR

Şimdi şöyle analtıyım Cs 1.6 20 TL Tr birsürü oyuncusu var
    Cs:S 40 Tl oyuncu sayısı o kadar fazla değil.Ama Cs:s 'de rakibe verdiğin damageler attığın kurlunfelan çok dha mantıklı.Cs:s almanı teavsiye ederim.

D.N:Ben hrehangi bir steam oyununa sahip değilim cs:s'yi 1-2 saat botlara karşı oynayıp deneyim kazandım .xD

Bakmadan yazınça böyle oluyor arkadaş... Bir dahakine bakarak yaz anlamakta güçlük çektim
    1.6 ile Cs Sourcenin Motorlari farkli bir kere. Biri Havok engine diğeri Source engine...
    1.6 serverlarin cs Sourceyle bağlanamazsın, aynı şekilde cs Sourceyle 1.6 serverlarina baglanamazsın.
    Promodu oynamak için Steam veya Non-steam Cs Sourceye sahip olman gerek. Steam alacaksan 40 TL source.
    Non-Steamın ustune kurmanı tavsiye etmem, zaten beta, ayrıca Non-steam turk serveri yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

quote:

Bakmadan yazınça böyle oluyor arkadaş... Bir dahakine bakarak yaz anlamakta güçlük çektim
    1.6 ile Cs Sourcenin Motorlari farkli bir kere. Biri Havok engine diğeri Source engine...
    1.6 serverlarin cs Sourceyle bağlanamazsın, aynı şekilde cs Sourceyle 1.6 serverlarina baglanamazsın.
    Promodu oynamak için Steam veya Non-steam Cs Sourceye sahip olman gerek. Steam alacaksan 40 TL source.
    Non-Steamın ustune kurmanı tavsiye etmem, zaten beta, ayrıca Non-steam turk serveri yok...

çok bildiğini mi zannediyosun ben cs 1.6 ile cs:s baglanırsın die bişi demedim de ima da etmedim cs:s ile cs 1.6 arasındaki farkı senden iyi bliyorum emrka etme o konuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

quote:

çok bildiğini mi zannediyosun ben cs 1.6 ile cs:s baglanırsın die bişi demedim de ima da etmedim cs:s ile cs 1.6 arasındaki farkı senden iyi bliyorum emrka etme o konuda

Arkadaş da sana laf atmamış farkettiysen. İlk arkadaşın sorduğu soruyu cevaplamış.

@gslikahraman

Evet, CS:S özelleştirilebilir.(Arkaplan vb.) İndirmek dediğine göre non-steam oynayacaksın bu oyunu. CS:S'nin non-steam serverlerı çok az ve tamamen hile dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Counter Strike 1.6 EXE
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • non-stea(orjinal olmayan) şekilde oynayacaktım server bulurum herhalde birkaç yabancı filan buna promodu yükleyemezmiyim
    birde pro mod 1.6 ya yüklenmezmi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslikahraman

non-stea(orjinal olmayan) şekilde oynayacaktım server bulurum herhalde birkaç yabancı filan buna promodu yükleyemezmiyim
    birde pro mod 1.6 ya yüklenmezmi_?

Promod, sadece Source olunca çalışıyor. Non-steam bir tane Promod serverı var.
  • Yanlış bilmiyorsam promod zaten cs:s cs 1.6 oynanabilirliğine benzetmşyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.