Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Steam sorunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.1 hafta önce steam aldım fakat şöyle sorunlarla karşılaştım.
    1.Non-steamde fps m 100 e sabit fakat steamde 1 veya 1 den fazla adam görünce fps m 90 80 70 60 lara kadar inebiliyor.
    2.Ben steam almadan önce mermiler dağılmaz dediler ama bende tam tersi non-steam la steam ayni hatta steam daha berbat.
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.(Bana lütfen rate ayari cart curt yapin demeyin bütün rate ayarlarim ayarli.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtals5231 -- 2 Şubat 2014; 20:36:24 >

• ayarlarda bilmem bişey models var tik işaretini kaldır fps duzelır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

ayarlarda bilmem bişey models var tik işaretini kaldır fps duzelır.

Teşşekürler fps için iyi geldi.
    Mermi için bir öneriniz var mi acaba ?
  • Ya anlamıyorum bi oyunu orjinal aldın die mermi düzelmesi mi olmasi lazim ? Pc performansı ping vs bu faktörler etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps sorunu yeniden başladı kafayi yiyeceğim.Non-steamde sabit olan fps steamde neden sabit olmaz gercekten performansimi etkiliyor pişman olmaya başladim.
  • -noma ile başlayan bir komut vardı onu yazarsan sorunun çözülür. Steamda mermi sekmeme olayı yok. Non steamda olduğu gibi sekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

-noma ile başlayan bir komut vardı onu yazarsan sorunun çözülür. Steamda mermi sekmeme olayı yok. Non steamda olduğu gibi sekiyor

nomsaa nofboo dan bahsediyorsun heralde onlar yazılı zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.6 EXE
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • options-->video ya girdikten sonra,çözünürlüğü kafana göre ayarlayıp,hd model kısmını ve low quality seçeneklerini işaretleyip özellikle vertical sync yi kapatman gerekiyor,hd model açmasan da olur.kendi ayarlarım;

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan8845

options-->video ya girdikten sonra,çözünürlüğü kafana göre ayarlayıp,hd model kısmını ve low quality seçeneklerini işaretleyip özellikle vertical sync yi kapatman gerekiyor,hd model açmasan da olur.kendi ayarlarım;

Faydalı bir öneri.Teşekkürler

• Arkadaşım steamde fps_modem diye bir şey yok birde eğer steamde en fazla fps 100 olur ve bunu sabitlemek istersen ( tabi nonsteamda fpsen 200 gibi yüksek rakamları buluyorsa) konsola şunları yaz

fps_max 101
    cl_showfps 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacre123321

Arkadaşım steamde fps_modem diye bir şey yok birde eğer steamde en fazla fps 100 olur ve bunu sabitlemek istersen ( tabi nonsteamda fpsen 200 gibi yüksek rakamları buluyorsa) konsola şunları yaz

fps_max 101
    cl_showfps 1

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.