Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Non Steam Server Kurulumu Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 512mb Ram E5420 2.5Ghz İşlemci 50gb HDD 100mbs Hızlı 64Bit Windows 2003 lü bir VPS var ben buraya Counter 1.6 NoSteam bir server kurmak istiyorum ancak internetteki birçok şeyi denememe rağmen başarılı olamadım bana bu işi iyi bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ayrıca bu VPS nekadarlık bir serveri kaldırabilir bunuda söylerseniz çok makbule geçer :) Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsaka -- 3 Şubat 2010; 22:42:35 >

• Nonsteam ile ilgili konu açmayın lütfen.

Windows VPS'de cs sunucusu performanslı çalışmıyor, Linux tavsiye edilir.

Maximum kaldıracağı oyun sayısı da hat ve donanım gücüne göre değişiyor.

512MB ram ile 2-3 HLDS çalışır, eğer size ayrılmış hat iyiyse, 1MBit hat başına 12-16 oyuncu oynatırsınız.
  • öncelikle özür dilerim bu konu hakkında konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum. donanım haberde server kurulumu hakkında bir döküüman buldum uyguladım ve çalıştırdığımda cmd ekranında takılı kalıyor hlds bende sormak isedim :)

peki sunu sorsam elimde orjinal steamli source var bununla server kurmam mümkünmüdür? steami servere kurup oyun açsam çalışırmı public server olarak kullanabilirmiyim??
  • Bende linux tavsiye ederim. Linux vps ile değiştirme imkanın varsa değiştir. Bu arada windows veya linux server kurulumunda yardımcı olabilirim.
  • değiştiremem ama windows da kurulum için yardım edersen sevinirim msni pm ile atıyorum sana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsaka -- 3 Şubat 2010; 23:09:10 >
  • Steam server kurmak için Steam hesabına veya orjinal oyuna gerek yok. Dedicated Server ücretsiz olarak veriliyor.

HLDSUPDATETOOL ile bu işi yapabilirsiniz, hem linux hem windows için gerekli paketler mevcut, hldsupdatetool ile download edeceksiniz dedicated içeriğini.
  • 1.6 server kurulumu yaptım ve serveri açmaya çalıştığımda ekrandaki hatayı alıyorum bana sadece bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
     Counter Strike 1.6 Non Steam Server Kurulumu Yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana msnde hatanın kullandığın nonsteam patchlerden kaynaklandığını söyledim ya
  • merhablar ykarıda bir arkadaşımız linux servere cs1.6 kurulumunda yardım ederim diye yazmış bir arkadaşa raven kardeş münkünse banada yardım etme sansın varmı
    vps sunucumun özellikleri İşlemci - Ram - HDD Özellikleri Intel QuadCore 6600 4096 MB ( 4 GB ) RAM 1 TB HDD Genel Özellikler Direk root girişi Limitsiz. bir kısmının team speak için kullanıyorum oda yüzde 20 si felan
    lutfen bana no steam cs1.6 public linuxa server krulumunda yardım edermi
  • kardeş yanlış kuruyosun önce hldsupdate tooldan indirmen gerekn dosyalar var o dosyalrı download etmelisin

download edebilmek için hlds update toolu yukle

saten notdefterinde kodlar gelecek nasıl inirecen diye burda sölersem siliyorlar mesajları

unutmadan

servere bozuk modlar yuklemısssın (hl guard ve hl booster) ayrıca amx yukledıysen admın moda gerekyok

eğer ayrıntılı anlatım istiyosan
    ugurcantas.36@hotmail.com

ekle sana yardımcı olurum

saygılarrrr'''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moruklar -- 17 Ekim 2010; 14:24:17 >
  • bende 2sene arastırdım cs 1.6 monsteam server kurıyorum full amx modlu ama ıp sabıtlıyemıyorum :D bı gıren cıkıp teklar gıremıyo hlsd kurum yapacan v23 pacht olması lazım modem portun 27015 acman gerek cs ıcınden hlds ac ordan serverı kur sen ordakı ıple gırersın baskaların gırmesınıde ıstıyosan senın ınt ıpını vermen gerek amx mod kuarcaksan o bıraz karısık ıs once amx sıtesınden amx modu ındırcen cs ıcıen kurcan ordan admınlıkelrı yazcan zaten hlds kurdumu gırek server amx modlu olıyo server plung eklemek ıstıyosan bıraz arastırman gerek aslıdna cok kolay eklenıyo ama plunglerı bulmak mesela hee bıde unutmadan 1mb ınt varsa server anca 7 kısı ceker 8 kısı gırdımı laglar 200 300 lere fırlar ınt katolu ıse hıc onermıyorum katon su gıbı akar gıder
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.hiz

bende 2sene arastırdım cs 1.6 monsteam server kurıyorum full amx modlu ama ıp sabıtlıyemıyorum :D bı gıren cıkıp teklar gıremıyo hlsd kurum yapacan v23 pacht olması lazım modem portun 27015 acman gerek cs ıcınden hlds ac ordan serverı kur sen ordakı ıple gırersın baskaların gırmesınıde ıstıyosan senın ınt ıpını vermen gerek amx mod kuarcaksan o bıraz karısık ıs once amx sıtesınden amx modu ındırcen cs ıcıen kurcan ordan admınlıkelrı yazcan zaten hlds kurdumu gırek server amx modlu olıyo server plung eklemek ıstıyosan bıraz arastırman gerek aslıdna cok kolay eklenıyo ama plunglerı bulmak mesela hee bıde unutmadan 1mb ınt varsa server anca 7 kısı ceker 8 kısı gırdımı laglar 200 300 lere fırlar ınt katolu ıse hıc onermıyorum katon su gıbı akar gıder

Haklısın bu devirde kim kullanır Kato'lu internet

Ben şuan cs yi bıraktım ama bi zamanlar çok uğraştm non steam için ama boş iş boşuna uğraşırsın

Bence hiç dedicated vps işlerine girme server kirala uğraşmak istemiyorsan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Sana msnde hatanın kullandığın nonsteam patchlerden kaynaklandığını söyledim ya

server kurarken patch yüklemiyorsun ki ya. hldsupdate tool ile otomatik yüklemiyor mu zaten
  • Arkadaşlar olay çok farklı

hlds update tooldan indirdiğin zaman

size sadece server kurman için sağlanmış programlar gelir hal bu ki bildiğimiz cs 1.6 iniyor ama içinde cs 1.6 yı çaılştıracak dosyalar yuklenmıyor

ve arkadşım yanında patch falanda gelmıuyor patch i kendin indir

gelelim snın sorununa aldığın hatnın kaynağı hl booster & hl guard amx ve admın mod bunların hepsı aynıu işlevi görür bu sebeble hatlar verir

senin mod olarak indirmen gerekenler

1:metamod
    2:amx
    3:hl_booster
    4:web mod
    bir serverin ihtiyacı bunlardır

senin yaptığın serveri kurmadan içişni yapmak önce serverini kur

ve resimden görduğum kadarıyla amx ve ya admın mod hata veriyor

benım tavsiyem admın modu sil

yerine amx madu yukle (güncel sürüm olanı)

benden bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: moruklar

Arkadaşlar olay çok farklı

hlds update tooldan indirdiğin zaman

size sadece server kurman için sağlanmış programlar gelir hal bu ki bildiğimiz cs 1.6 iniyor ama içinde cs 1.6 yı çaılştıracak dosyalar yuklenmıyor

ve arkadşım yanında patch falanda gelmıuyor patch i kendin indir

arkadaşım server çalıştırmak için patch de mi yüklemek gerekiyor? bana biri bunu cavaplasın ben server kurdum ama sadece hldsupdate tool kullandım. v23 patch fln indirmedim. bu patchler benim bildiğim oyun oynamak için değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.