Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 (Acil) Lütfen yardım !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu oyunu pc ' ye kurduğumda oyun henüz açılmadan mavi bir ekran çıkıyor ( driver_irql_not_less_or_equal ' diye bir hata kodu ile ) ve pc Küt diye kapanıyor. Pess 2010 u en iyi ayarlarında oynadığım cd2 işlemcili pc 'm nasıl olurda bir counter oyununda donar - kapanır anlayabilmiş değilim..

Sizlerden bu konuda destek almak isterim.

Saygılarımla,

• Oyunu farklı ve güvenilir bir kaynaktan komple yeniden kurun. Ekran kartı driverlerinizi güncelleştirin.
  • Ekran kartı seviyesi bakımından refreshlock'u öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs1.6_PHoS!~ -- 20 Mart 2010; 8:14:22 >
  • Evde ikitane pc bulunuyor. tek cd den oyunu yüklüyorum biri çalıştırıyor diğeri böyle bir hata veriyor..

Ekran kartını güncellemeyi denedim güncelledimde fakat durum değişmedi.

Pc de ses kartı onboard olanını biostan iptal edip yeni aldığım bir kart taktım. Acaba uyumsuzluk sorunu bundna sebep olabilir mi ?

Teşekkürler
  • Evet herhangi bir donanım uyumsuzluğu da sözkonusu olabilir. Başka bir PCI portuna takıp deneyin bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Evet herhangi bir donanım uyumsuzluğu da sözkonusu olabilir. Başka bir PCI portuna takıp deneyin bir de.

Teşekkürler yardımlarınız için. Sorunun Ses kartımla ilgili olduğunu tespit ettim. Prgram ekle kaldıran ses kartını kaldırdım ve oyun açıldı. Gigabyte G33-DS3R anakartımın üzerindeki on board ses kartım bozuk ( olduğunu düşünüyorum çünkü ses çoooook az geliyo çok ince bi tonda ) ve yeni bir ses kartı aldım.. Bu yeni aldğım ses kartının driverini yükleyip onu kullanmaya başladığım anda oyun açılmıyor ve mavi ekran hatası veriyor. Bu ekran kartı pc im ile uyumlu değil ise, sesi nasıl veriyor :s Uyumlu ise bu counter neden böyle zorluk çıkartıyor.. Bir türlü anlayamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.