Şimdi Ara

Counter Map

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar.. Aranızda Counter 1.5 i ve 1.6yı iyi bilen biri vardır , bende yıllar once cok sevıdgım bir map'ın ismini unuttum , bilen varsa lütfen söylesin..

Map: İlk once kuleye benzer birleşik binalar var ve binaların içinde olan takım awp'li takım oluyor.Karşıdan ise bıçaklı takım geliyor..Değişik bir şeyin içindeler ve bir kadın 3-2-1 (ingilizce ile) diyor sonra o değişik şeyin içinden fırlatıyor, awpli takım ise karsıdan havadan ucan bıcaklı takımı vurmaya calısıyor.Bıcaklı takım deniz gibi bir yere dusuyor fakat yer derin falan deıl su birikintisi gibi içine batmıyorsunuz.Ardından su birikintisinde(çok geniş bir alan kaplayan su birkintisi) ralli gibi şeyler var sizi awpli takımın oldugu bınaların ustune fırlatıyor.Düzgün ucarsanız canınzı gitmeden rahatca ulasıyorsunuz sonra yukarıdan veya asagılardan awpli takımın yerini basıp bıcak ıle olduruyorsunuz ardından sılahlarını alıpta vurabılıyorsunuz..

Bu map'ı eminim oynayan vardır , ismini bilen varsa yazarsa çok sevinirim..

• arkdslar yardm edıcek yokmu ya ?? :S
  • scoutzknives olabilir mi
     Counter Map

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 16 Mart 2012; 18:59:32 >
  • Bende hatırladım o mapı fakat ismini bilmiyorum
  • rezerved güzel mapa benziyor belki bilen çıkar
  • Surf mapimi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

scoutzknives olabilir mi
     Counter Map

büyük ihtimal bu ama adam kendi konusuna bakmıyor
    not:alıntı yaptığım mesajın kendi mesajım olduğunu biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır kardeş bu degıl maalesef :/
  • de_turna mı awp_turna mı turnikeli bişeydi.. Surf mapi degil sadece bişeyin içinden fırlatılıyosun..
  •  Counter Map

awp_snowsk337.zip

Bu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Counter Map

awp_snowsk337.zip

Bu olabilir mi?

kesinlikle

• Evet bu map
  • kardeşim uzun zamandır girmiyordum . Mukemmelsın işte bu map adamsın! Cok cok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.