Şimdi Ara

counter 1.6 yardım lütfeeeennnn !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar counterda serverdan oyun tarattırdığımda serverlar geliyo birine giriyom.sonra kullanıcı mı atıyo ne anlamadım ama şöle bi uyarı geliyo :SORRY BUT YOU HAVE TOO HİGH PİNG.PLEASE TRY AGAİN LATER.arkadaşlar kafayı yicem oyanayamadım herkes gibi adam gibi online counter yardımcı olursanız çoooooooooooooookkkkk sevinirim

• kardeş pingin yüxek o yüzden atıo ;) cs oynarken mümkünse download yapma o zman ping flan olmaz !
  • ya vallahi billahi bişey indirmiyorum.bundan başka neden olabilirmi acaba:S
  • waLLa qARde$ ßenDe AnLamAdıM yAni :D ßeLqi WinD0wS GünceLLeMe yApı0DuR ! ;) 1odAn oLaßiLiR
  • yok ya onu da yaptırmıyom ben zaten ama varya delircem yaa.neden çıkıyoki ufff bi yolu olmalı

• arkadaşlar yokmu yardım edecek biri.bi çözümü varmı bunun lütfen yaa gerçekten hevesimin kaçmasını istemiyorum
  • kardeş 1 de virüs taraması yap belki kota yiyen birüs girmiştir habire 1 sey indirir ping artar !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

arkadaşlar yokmu yardım edecek biri.bi çözümü varmı bunun lütfen yaa gerçekten hevesimin kaçmasını istemiyorum

Rate Ayarlarından Pingini Düşürebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17169417/tm.htm arşive gir kendi net hızını göre olanını seç ve rate ayarlarını ona göre yap.

• quote:

Orjinalden alıntı: M®t

quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

arkadaşlar yokmu yardım edecek biri.bi çözümü varmı bunun lütfen yaa gerçekten hevesimin kaçmasını istemiyorum

Rate Ayarlarından Pingini Düşürebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17169417/tm.htm arşive gir kendi net hızını göre olanını seç ve rate ayarlarını ona göre yap.

gerçekten yaptığın harika olmuşzaten cvabımı yazdım fakat ben rate konusunu pek bilmediğim için neyi nerden nasıl düşüreceğimi anlamadım.bunun hakkında yardımcı olursan çok sevinirim.

• ya arkadaşlar oyundan atıyo beni yaa oyundan.yaa bu mübarek pingi nasıl düşürebileceğimi bilen bir mübarek yokmu yaa valla sevaba girer yaa.kafayı yicem.lütfen yaa Allah rızası için yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.