Şimdi Ara

Counter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayağıdır teemo oynuyorum (derecelide nedense teemo istenmiyor ama o başka bir konu) pick ekranında teemi seçtiğim zaman rakipte karşima jayce i çakıyor. Ancak şu ana kadar soloda yada midde jaycei he ezmişimdir. Bu yüzden Jayce teemonun counteri değil de Teemo Jaycein counteri bence. Çûnkü q atıp girdiğimde jayce karşimda hiç bir atak yapamıyor(blind ) . Tabi jaycein de Q sundan kaçmak biraz bilek işi bunun dışında teemo vs jayce karşılaştırmasında Teemo çok daha avantajlı. Varmı tersini düsünen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşına Yorick,Rumble falan gelmemiş şanslısın.
  • adamlar agresif oynamıyorlar demek ki yoksa jayce'in full kombosuna ölen bir karakter teemo
  • Lig ney ona göre yorum yapıcam
  • 8 skilli var zaten full combosuna çoğu carry ölür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Bayağıdır teemo oynuyorum (derecelide nedense teemo istenmiyor ama o başka bir konu) pick ekranında teemi seçtiğim zaman rakipte karşima jayce i çakıyor. Ancak şu ana kadar soloda yada midde jaycei he ezmişimdir. Bu yüzden Jayce teemonun counteri değil de Teemo Jaycein counteri bence. Çûnkü q atıp girdiğimde jayce karşimda hiç bir atak yapamıyor(blind ) . Tabi jaycein de Q sundan kaçmak biraz bilek işi bunun dışında teemo vs jayce karşılaştırmasında Teemo çok daha avantajlı. Varmı tersini düsünen?

Out farm bırakırsın dicem ki jayce basic attack range'i de uzun. Bilmiyorum karşına gelen jayce oynamayı bilmiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkIssues

8 skilli var zaten full combosuna çoğu carry ölür

Yok 115

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Counter Strike/ Cs Portable
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasos Pls

adamlar agresif oynamıyorlar demek ki yoksa jayce'in full kombosuna ölen bir karakter teemo

Tabiki komboyu yerse Teemonun hiç şansı yok. Komboyu ônceden sezip en başta Q atarsan tüm komboyu bozmuş olursun. Kaçış yoluna koyduğu mantarlarla avken avcı durumuna geliyor. Earlyde blind ile üstün teemo late de mantar ve zehiriyle gayet op bence. Çok iyi kasmış bir adcyi 2 vuruşta aldığımı bilirim.

• R'sinin verdiği pasifleride dahil ediyorum
  • quote:

Üstte de yazdım Teemo Q su ile jayce in combosunu bozar. Ancak jaycein teemonun herhangi bir skilini bozamaz. Ayrıca jaycein karşısında zırhsız oynamak aptallık olur. Bir comboda ölmücek şekilde de zırh çıkılmalı bence.

• quote:

quote:

Üstte de yazdım Teemo Q su ile jayce in combosunu bozar. Ancak jaycein teemonun herhangi bir skilini bozamaz. Ayrıca jaycein karşısında zırhsız oynamak aptallık olur. Bir comboda ölmücek şekilde de zırh çıkılmalı bence.

Q su sadece basick atakları missler biliyorsun diymi

• teemoya karşı yenilen jayce,ya yenidir,ya bilmiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

quote:

quote:

O konuda biraz tartışmalı. Çünkü bir çok skill basic atak yrine geçiyor. Kombo bu yüzden bozuluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

quote:

quote:

O konuda biraz tartışmalı. Çünkü bir çok skill basic atak yrine geçiyor. Kombo bu yüzden bozuluyor.

Sadece jayce range modundayken w si ni missler [simage][/simage]

• Bir insan neden Teemo'yu karşısındakinden önce pickler ki ? Oyunda bazı şampiyonlar vardır counter için alınır, o yüzden Zed-Talon-Teemo gibi şampiyonları pickleyenlere uyuz oluyorum. Yahu bi bekle karşı takım picklesin, eğer Nasus-Trynda filan picklediyse çakarsın Teemo'yu ancak Teemo'yu ilk olarak sen picklediğin zaman heronun özelliğini öldürmüş oluyorsun. Bu arada teemo'yu severim mid teemo oynadım TheRainMan izledikten sonra ancak çok kırılgan onun dışında laningte deli ediyor karşısındakini
  • signed,dari,garen,voli görüyorum teemo aldırtıyorum :) soloyu eziyoruz işimize bakıyoruz. 1 kere solo da ezilmedim teemo ile :) hep ezdim çünkü olayı counter yapmak. baktın ki karşı dari signed garen falan pick'ledi alacaksın teemo'yu acı çektireceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.