Şimdi Ara

COULD NOT EXECUTE metin2.bin 740 HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
57.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim pcde vista home basic yüklüoyuna girmek için metin2.exe dosyasına tıkladığım anda tam patchler yüklenecekken ERROR could not execute metin2.bin 740 hatasını alıyorum.tamam dersem patchleri yüklüyor bidaha bu hatayı almıyorum ama bu seferde server seçip giriyorum ama hemen 1 dk da tekrar server seçme ekranına atıyor.yani oyuna giriyorum hemen tekrar oyundan atıyor.herhangi bir hile veya benzeri bir proğramda kullanmıyorum.lütfen bana yardımcı olun

• o hatayı kullandiğiniz bilgisayarın anti virüs progrmından dolayı veriyor oyunu açmadan önce virüs programını etkisiz hale getirirseniz sorun hallolur
  • bilgisayarda avast yüklü dediğin gibi oyuna girmeden önce avastı etkisiz hale getirdim ama yine aynı hatayı aldım.işletim sistemim vista homebasic
  • virüs programını tamamen kapattın mı arka planda felan açık olmasın görev yöneticisinde işlemerden avast.exe işlemi sonlandır tamamen kapattın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

virüs programını tamamen kapattın mı arka planda felan açık olmasın görev yöneticisinde işlemerden avast.exe işlemi sonlandır tamamen kapattın mı

kardeş virüs proğramını yani avastı tamamen bilgisayrdan kaldrdm şuan hiç virüs proğramı yok pc de ama hala hata devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekek

bilgisayarda avast yüklü dediğin gibi oyuna girmeden önce avastı etkisiz hale getirdim ama yine aynı hatayı aldım.işletim sistemim vista homebasic

Ben oyunu bilgisayarda avast , kaspersyky vb. gibi tüm virüs programlarıyla oynadım hiç birşey olmadı
  • arkadaşlar pc metin 2 yi acmıyor metin 2 bın die bir sey gelip duduo bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin2'yi tekrar yüklemeyi deneyin.Kendi setupunuz eksik olabilir yeniden download edin veya bi arkadaşınzdan alın.

İyi oyunlar!!!
  • Önce uyumluluğu Windows 98/Windows Me olarak ayarlayın sonra alttaki "Yönetici Olarak Çalıştır"a tıklayın (Vista İÇİN)
  • bu hata da amma çoğaldı şimdi herkeste var ..
  • Arkadaşlar yapmanız gereken tek şey Windows Vista Kullanıyorsanız , yönetici olarak çalıştırmak.
  • Teşşkür Ederim İşime Yaradi
  • sağol valla yönetici olarak çalıştır dedim oldu
  • allah razı olsun kardes yonetıcı olarak calıstır dedım oldu ama bida damı hep yonetıcı olarak calıstıracaz
  • hocam iyi güzel ama konu 2 senelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuu guzel hortlamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 15 Ağustos 2011; 18:52:02 >
  • yanlız adam çok sinirlenmiş
  • 1 yıl sonra sinirlenmiş :D
  • haLa bunun nasıl çözeceginizi ögrenemeediniz setupu yerel disk c program filese kur
    oda olmassa yönetici olarak çaLıstır düzelecektir
  • bu hatayla ilgili bilgisi olan varmı dns demeyin onları denedim hepsini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.