< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassiyer97 -- 19 Ağustos 2020; 0:12:51 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassiyer97 -- 19 Ağustos 2020; 0:12:51 > |
|
|
|
O Bitmiş! Uzun zaman update olmayınca bıraktınız sandım. Güzel olmuş gerçekten. Güle güle kullanın) |
|
Zamanında uğraştım bu kasa için bayağı bir kovaladım ama metal kestirmek hem çok pahalı hem de ölçüler yanlış çıkarsa yandım dedirtir öğrenci olana, do it yourself cougar conquer benim hayalimdi siz gerçekleştirmişsiniz güle güle kullanın hocam |
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|
|
ufak bir güncelleme yapalım hocam maliyet ne kadar tuttu ? çizimleri paylaşmayı düşünüyor musunuz tahta cnc işi yapan yakında bir tanıdığım var ama muhtemelen metal sac kesemeyecekler nasıl ilerleteceğimi bilmiyorum, internetten 3-4 çizim modeline ulaştım ama sizinki kadar temiz ve nizami değiller ne yazık ki |
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
Maliyetini bilmiyorum ama baya emek var işin içinde son halini görünce tebrik etmek istedim herkesin zaman ayırıp uğraşacağı iş değil. Bende kasanın önüne mesh fan takabileceğim bir mod işine girmeyi düşünüyorum fakat maliyetler ve zaman buna değer mi bilmiyorum. Bendeki eski bir model ama taş gibi kasa fakat sıkıntısı öndeki mesh parçalardan birisi eksik dvd vs kullanılıyordu önceden şimdi o parçalara gerek kalmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 26 Aralık 2020; 11:2:14 > |
|
|