Şimdi Ara

-- SATILMIŞTIR-- Cougar Armor-S (CGR-NXNB-GC2) Oyuncu Koltuğu (Tertemiz) - ANKARA İÇİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 -- SATILMIŞTIR-- Cougar Armor-S (CGR-NXNB-GC2) Oyuncu Koltuğu (Tertemiz) - ANKARA İÇİ

2020 yılında aldım. sıfırdan hakikaten farksız durumda, sapsağlan ve tertemiz. IKEA Markus koltuğumu daha sık kullandığım için bu tank gibi koltuğu satıyorum.

Internetten koltukla ilgili çok fazla bilgiye ulaşılabilir fakat özetleyim; iskeletin tamamı çelik, koltuk çok sağlam. Cougar da zaten fazlaca üst segment bir marka.

Özetle, tertemiz, yıpranmamış, diri sıfır ayarında bir koltuk kendileri :)

Önemli Not! Gitar çaldığım için aldığım günden itibaren kolçaksız olarak kullandım. O nedenle fotoğrafların biri hariç diğerlerinde kolçaklar yok. Ancak tekra monte edip kolçaklı halinin de fotoğrafını ekledim.

Ankara dışına kargolayamam, Ankara içi elden teslim etmek istiyorum. Koltuk arayışında olanlar, sorularınızı da cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

-- SATILMIŞTIR-- Cougar Armor-S (CGR-NXNB-GC2) Oyuncu Koltuğu (Tertemiz) - ANKARA İÇİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.