Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık - Tertemiz 3800x işlemci / Ankara Satın Al 4 Ağustos 2022 10:47 1 1 Satılık - Tertemiz 3800x işlemci / Ankara Selamlar, pandemi döneminde incehesap'tan aldığım 3800x işlemcimi OC'siz şekilde Arctic Liquid Freezer II sıvı soğutucu ile birlikte kullanmaktayım. 5700X ya da G'ye geçeceğim için işlemcimi satıyorum.Temizliği ve sağlamlığı konusunda şunu söyleyebilirim, aldığım gün anakartımın CPU slotuna taktım. Arctic MX-4 Thermal Macun ile birlikte kullanmaya başladım ve bir daha soğutucu paneli ve işlemciyi bir daha çıkarmadım yerinden. CPU sıcaklığını sürekli takip ederim ve takıntılıyımdır 75 dereceyi aştığını görmedim şimdiye kadar en yüklü oyunlarda bile.NOT1: İşlemci ile birlikte gelen RGB Wraith Prism Cooler'ı ayrı olarak sattım daha önce. O nedenle bu ilana stock cooler dahil değildir.NOT2: Sadece Ankara içi elden teslim verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - Tertemiz 3800x işlemci / Ankara 2080 RTX 8GB MSI VENTUS - Tertemiz ANKARA (İNDİRİM)
İşlemci tarafımdan satın alındı, satıcı arkadaşımın ilgisi ve samimiyeti için teşekkür ederim. < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >