Şimdi Ara

Cosplay Aksesuarları Alınır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mesela naruto headband gibi cosplay aksesuarları varsa elinizde benimle özelmesajdan irtibata geçiniz.

Ayrıcada aşağıdaki listede elimde bulunan animeler mevcuttur istediğiniz herhangi biriyle takas yapabilirim , arşiv genişletmek açısından.

Air Gear
    Bleach
    Death Note
    Naruto
    Basilisk
    Berserk
    H2O footprints in the sand
    elfen lied
    shakugan no shana
    clanned
    black lagoon
    vampire knights
    soul eater
    hellsing
    dragon ball
    gantz
    GTO
    Maginako
    suzaku

• Cosplay Party gibi bişey mi planlıyorsun?...

Bir de istersen imzandaki ¨anime takası yapılır, cosplay aksesuarları alınır. ¨ yazısını değiştir belki uyarı alabilirsin yöneticilerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 12 Ağustos 2008; 4:46:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Bir de istersen imzandaki ¨anime takası yapılır, cosplay aksesuarları alınır. ¨ yazısını değiştir belki uyarı alabilirsin yöneticilerden...

takas yapmanın serbest olduğunu sanıyordum, niye uyarı alınsınki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

takas yapmanın serbest olduğunu sanıyordum, niye uyarı alınsınki?

Elindekiler orjinal lisanslı DVDlerse sorun yok istediği şekilde verebilir ya da takaslayabilir... Ancak Divx ve türevi formatında ise bunları imzasında belirterek takasa sunması forum kurallarınca yasak... Tabii ki biz aramızda takas falan yaıyoruz ancak imza olayı farklı, bu imzayı bu bölümün dışında yazılan tüm mesajlarda kulanıyor demektir bu imzanın sahibi... Anime arşivini zaten isteyen Arşiv üst konusuna yazıyor ki Ayssu da koymuş zaten, buradan takas yapmak isteyen özel mesaj ile istediği kişiye ulaşır, ama dediğim gibi bunu forumun genelinde görünecek olan kişisel imzaya koymak forumun kurallarına aykırı olabilir, amaç sadece arşivini göstermek ise tabi bir soru olacağını sanmıyorum imzada bunun ve arşive dair link verilmesinin... Biz de aramızda takas sohbetleri yapıyoruz Anime Cafe üst konumuzda ama bu fazla göze batmıyor, özel konu açılarak takas olayı iyice belli edilirse bu bizim de zararımıza olur ileride...

Bu en azından benim fikrim, doğrusunu öğrenmek için tabii ki yöneticilere danışabilirsiniz...

• İmzayı değiştirmen iyi olur. Anime Arşivden bakıp Takas yapmak istediğin kişiye pm atman yeterli.
  • Korsan CD-DVD satılır.Yöneticilere selamlar buradan..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ayssu

Arkadaşlar mesela naruto headband gibi cosplay aksesuarları varsa elinizde benimle özelmesajdan irtibata geçiniz.

Her ay Japonya'dan anime eşyası getiriyorum, cosplay ürünleri de bulabilirim sanırım sana

http://www.hlj.com/top/App 'dan "out of stock" yada "discontinued" yazmayan ve çok çok aşırı pahalı olmayan her tür ürünü size getirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 12 Ağustos 2008; 15:12:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akuma özelden mail adresini yazarsan iletişim kurabiliriz. Arkadaşlar elimde lisanslı anime ve manga mevcuttur her biri japonya ve amerikadan lisanslı oalrak alınmıştır. yine lisanslı olan bir anime/manga ile takas düşünüyorum zaten diğerleri için özel mesaj ile irtibata geçerim :) .
  • quote:

Arkadaşlar elimde lisanslı anime ve manga mevcuttur her biri japonya ve amerikadan lisanslı oalrak alınmıştır. yine lisanslı olan bir anime/manga ile takas düşünüyorum zaten diğerleri için özel mesaj ile irtibata geçerim :) .

İyi o zaman, işini bilen bir animeci ablamızın aramıza katılması güzel...
  • +respect yani
  • quote:

+respect yani

Olmadı ama... Terazime de tıkla ki işe yarasın rep puanlarım... Daha o biriken rep puanlarımla 2 kutu jiklet alacaaam...
  • 2000 rep = 1 anime bölümü
  • quote:

2000 rep = 1 anime bölümü

Ahahhaha... O zaman tam tersine senin daha çoooook rep alman gerek desene...
  • yok ben mutluyum hayatımdan xD
  • Anime demek, mutluluk demektir...

Daha çok anime, daha çok mutluluk demektir....

Al bu da benden ayak üstü forum edebiyatı örneği olsun benden, tüm anime ve forum camiasına...
  • manga XXL mutluluk demektir ^^
  • Hayır... Cosplay XXXXXLLLLLL mutluluk demektir, anime ve mangayı hayatımıza sokar... Bizi mutluluktan gebertir...
  • BEnim cosplayim varki ^^ mangamda var animemde ve hepside orjinall ^^
  • quote:

BEnim cosplayim varki ^^ mangamda var animemde ve hepside orjinall ^^

O zaman bir insanın hayatta başka ne isteiği olabilir ki?...

Biz hala mutluluğu arıyoruz HD-DVD ve Blu-Ray rip animelerde, yüksek çözünürlüklü scan Mangalarda...

Bana mutluluğun mangasını çizebilir misin Ayssu abla?...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.