Şimdi Ara

Cosmos Sistem (resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sistemimi görmüşsünüzdür belki ufacık kasaya o kadar parçayı sığdırmak zor olmuştu :D
    şimdi para biriktirdim ve yeni kasam cosmos s 1100e geçiyorum.
    eğer vatan bilgisayar adamakıllı bir firma olsaydı bugün sistemi kurucaktım ama ne yazıkki adamlarda utanma denen şey yok...
    3.el gibi gözüken çizik dolu bazı yerde boyası soyulmuş ambalajsız kasayı yollamışlar 0 diye. şu an küfür etmemek için açıkçası kendimi zor tutuyorum.
    bu firmalar neye güvenip böyle bir şey yapabiliyorlar gerçekten merak ediyorum. bu sorunu müşteri hizmetlerine bildirdiğimde ürünü en yakın mağazamıza getirin dedi... e kardeşim bu ürün sizin mağazınzdan çıkmadı mı? ödemek zorundamıym yol parasını kargo parasını... neyse kısacası dertliyim ama bir kaç güne inşallah kasayı olması gerektiği halde teslim alabilirsem fotolar ekliyeceğim. şimdilik bu kadar...

bu arada vatan bilgisayardan uzak durun ben yandım siz yanmayın...ya da en azından internetten asla sipariş yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B00MER -- 3 Mart 2009; 2:06:05 >

• Güle güle kullan. kasanın gorunumu cok hos ama o paraya cok daha genıs kasalar alabilirdin gibi geliyor.
  • hacminin yeterli olacağını düşündüm. daha geniş olması bana bir artı sağlamayacak. zaten sıvı soğutma kullanıyorum uzun cpu blok olmadıktan sonra genişlikte çok gerekli değil.
  • geçenlerde bende 12 cm ledli fan ve termal macun aldım kdv almıyoruz fln dediler ama tamamen bir kandırmaca inanmayın yani
    bende o gün küfür etmemek için kendimi zor tuttum kasa güzel hayırlı olsun güle güle kullan
  • insanı katil eder bunlar ya... saol bu arada henüz sağlam kaşaya ulaşamadım. topkapı mağazaya kadar gidip ürünü değiştirdim ellerinde teşihr ürünü olmayan 1 tane vardı. kırığı çıkığı var mı filan diye baktm gözle görülen bir şey yoktu taki eve gelene kadar. eve gelince farkettim ki öndeki kapak yerine tam oturmuyor...bu adamlar insanlıktan filan anlamıyo ya. parayı verip ürünü alamıyoruz var mı böyle birşey? yazık bilgisayar sektörüne valla böle firmalara kaldık
  • Malesef öyle problem olabiliyor Vatanda.Benzer bir şey benimde başıma gelmişti.
  • Vatan bilgisayar nasıl böyle bir iş yapmış anlamadım.Bende armor + kasamı internetten siparişle aldım ve orjinal kutusunda herşeyi ambalaşjlı bir şekilde 24 saat içerisinde teslim aldım.Kasa konusunda sıkıntınız varsa değiştirin,çizik yada kırık bir ürünü değiştirme hakkınız var yoksa herşeyi ile kabul etmiş sayılırsınız.İnternetten bilgisayar parçası almak tabiki her zaman risk taşır ancak bu tip durumlardada hakkınızı aramınız gerekir.
  • bende topkapı daki mağazasından thermal take sopranors aldım sistemi daha kuramadım (imzamdaki sistem) anakartı bekliyorum gözle görülür birşey yok umarum içinde gelen psu da sorun çıkmaz.
  • demekki ellerinde boktan bi armor + yokmuş olsa gönderirlerdi sanırm.
    ön kapağı sabitlenmiyor ama artık geri götürmeye uğraşıcak ne vaktim ne de harcıyacak emeğim var ben böyle de kullanırım bu kasayı çok problem değil ama bir daha alır mıyım bu vatandan herhangi birşey ? hayır.. her hangi bir tanıdığımada aldırmam açıkçası. insanı rezil ediolar sadece.
  • Resimler
    kasaya sistemi mi monte ettim yorumlarınızı bekliyorum.
    (foruma yükleyemedim resimleri buraya attım şimdi daha sonra yükleyebilirsem buraya da koyarım resimleri)
  • Kardeş şu yazdıklarını okuyunca 1 sene önce yaşadığım olay aklıma geldi.
    Ben bizzat vatan bilgisayar dan cosmos s 1100 aldım. Yanımda da bi yakınım vardı.
    Dedim oğlum kutuyu açıp bakalım belki eksik birşey çıkar.
    Yok bir şey olmaz dedi. Eve gittim ve kutuyu açtım. Kasanın tehşir ürünü olduğunu anladım.
    Kutunun içinden vida ve anakart için çeşitli ıvır zıvırlar yoktu. Onları geçtim.
    Kasanın çoğu yeri çizikti. Ve ön panelleri tutan yandaki basmalı kapaklardan biri bozuktu.
    Sen gel eve heyecanla kasanın parçaları eksik çıksın. Üstüne üstlük bariz tehşir ürünü ve hırpalanmış.
    Bu olay bana ders oldu. Bundan sonra her aldığım ürünü elemanların yanında açıp eksik var mı kontrol ediyorum.
    Saygılar.
  • güle güle kullan hayırlı olsun
  • topkapıda 3 tane bu üründen kalmıştı en sağlamını aldım yine...
    ön basmalı kapak bozuk benimde ama ne yazık ki evde farkedebildim ve lanet okudum gitmedim birdaha...harcadığım zamana emeğe yazık sadece :(
    işte ders oldu...

Cosmos Sistem  (resim eklendi)

Odanın hali bu da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B00MER -- 3 Mart 2009; 18:52:21 >

• hayırlı olsun.Görsellik bakımından çok güzel.Güle güle kullan
  • Odanın hali tipik bir bilgisayar uğraşanı izlenimi veriyor .
    Bizim yaşantıya çok güzel bir örnek işte..Düzenli görünüşü senede çok az görülür çünki bilgisayarlarla uğraşmaktan düzen hiçbir zaman kurulamaz

Sistemin öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.Benim burada sormak istediğim 2 soru var.
    1- hortumları sıktığın siyah bağcıkları nereden temin ettin? varsa bir yakınplan resim eklemen çok makbule geçer.
    2- bazı hortumların kıvrım yerlerine bu bağcıklardan birkaç adet koymuşsun,bunun nedeni nedir acaba?
  • saoln..şimdi sorulara geçelim

1- o siyah bağcıkları sidewinderstan ürünlerle beraber sipariş etmiştim. şimdilik bir sorun yaşamadım onlarla ilgili epey de kullanışlılar

2- hortum kırılmasın diye biraz sıkştrp koydum hortum bükülmüyor böylece pratik bir çözüm :)
  • Selam, uzun zamandır istediğim, çok güzel bir kasa, hayırlı olsun.
    En arkaya bir fan takman kasa içi hava akımı bakımından yararına olur. Onu ihmal etme.. Çünkü anakartın hala pasif soğutuculu...

Bir de Sidewindercomputers.com ile ilgili bir soru soracaktım. Neler sipariş ettin, ne kadar tuttu, ve gümrükte bir problem çıktı mı, cevap verir misin lütfen.. İyi akşamlar...
  • bu linkte sipariş ettiğim ürünler mevcut.
    egzoz fanı konusunda 12cmlik fan kalmadı oraya ama şimdilik çiğsete 9cmlik fan yerleştirdim ısı problemi olmuyor.

gümrükte problem çıkmadı eve kadar geldi ürünler.
    faturayı yarım göstermişlerdi sorun olmadı.
  • böyle odaları görmek beni çok mutlu ediyor kendimi iyi hissediyorum
  • banada tehcirdeki malı vermişlerdi çok sinirlendim gittim müşteri hizmetlerine birde ambalajı yırtık diye alamayız dediler.
    daha da sinirlendim bağırdım üzerine yürdüm temsilcinin oem ürünün(harddisk) ambalajımı olur dedim. nihayetinde ürünü alıp değerinde hediye çeki verdiler.

vatan bilgisayarda normalden çok ucuz ürünlerden uzak durun muhtemelen bir kusuru oldu içindir.

satış sonrası hizmet olarak en beğendiğim tgar ve teknosa. teknosada herşey bulunmuyor fakat tgar olduça büyük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.