< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
Cosa son yıllarda neredeyse sıfır sorunla çalışıyor.. Haksızlık etme! Forumda 4 mesajın var, üçünde danfoss övmüşsün.. Cosa, Türk mühendislerin yüz akıdır.. Cosa'yı ilk alanlardanım, V4 var şu an Daikin kombi ile kullanıyorum. Zerre kadar sorun yaşamadım. Bırak beni geniş bir çevrem var en az 100 kişiye aldırdım bugüne kadar, insanların faturalarını düşürdük ve dua alıyoruz. |
|
|
Merhaba, ben de bu hafta cosa V5 termostat aldım ve video izleyerek kurulumu yaptım, kombim Bosch condense 2200İ . Kablo bağlantısı da doğru, zaten yeni nesil kombi olduğu için bağlantı yeri kolaydı, kablo uçlarını da o söyledikleri yere yaptım, diğer uçlarını da termmostad kontrolcünün ucuna taktım, elektiriği de kombinin altındaki prizden verdim, priz hazırdı bende. 2 gündür deniyorum, ben 22,5 a ayarlıyorum kombi o sıcaklığa hiç düşmüyor (kombiden sıcaklığı 60 a ayarlamıştım az önce bir de 45 e çekeyim dedim ). Oda sıcaklığı sürekli belirlediğim sıcaklıktan yüksek. İstediğim sıcaklığı belirleyip 0,1 altı / 0,1 üstü derecede sabit tutamadım kısaca, hep yüksek oda sıcaklığı gösteriyor. Yanlışlıkmolmasın diye, kullanım klavuzu, kurulum videoları, birebir kombimle ilgili kurulumlar izlmedim - okudum, teknolojiye de yatkın biriyimdir. 2-3 gündür kombi etrafında dolanıp duruyorum, ayar videolarına, kurulumlara bakıyorum yok olmuyor, deliricem ... Lütfen yardım ederseniz sevinirim... Not : kontrol ünitesinde bağlantılar tamam gözüküyor, aplikasyondan kontrol ettiğimde hemen kontrolcü algılıyor, eğer oda sıcaklığının üstünde değer belirlersem kombi dibindeki alıcının mavi ışığı yanıyor yani doğalgaz yanma komutu gidiyor ama kombi kafasına göre yanıp sönüyor. Not:Termostat usb ile bağlıdır, pil kullanmıyorum, ilk başta tv ye yakındı alıcı ama Tv sıcaklığından etkilenir diye başka yere aldım alıcıyı, şu an etrafı boş, normal masa yüksekliğinde duruyor. (daha mı yükseğe almalıyım acaba ) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wert1903 -- 9 Aralık 2025; 9:51:39 > |
|
Merhaba , aşağıdaki işaretlediğim yerlere taktım, mavi olan sokete, videolarda öyle diyordu, diğer ucunu da siyah alıcıya taktım, 2 soket vardı zaten,ince tornavidayla gri yerlerden bastırıp içeri soktum kablo uçlarını , aşağıda fotoda işaretlediğim yerlere taktım ve gevşeklik var mı diye sallandırdım salmadı, yerine oturdu kablo. Bu arada Termostat usb ile bağlıdır, pil kullanmıyorum. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wert1903 -- 9 Aralık 2025; 9:52:31 > |
|
o gri köprü mü, çıkacağını bilmiyordum, o grileri ince tornavida ile bastırınca içerideki soket yeri açılıyordu ben de o açılan aralığa soktum kabloları. Griler o soketleri aralamaya - açıp kapamaya yarıyor sandım, hatta takınca da salmıyordu ne güzel, iyi sıkıştırdı dedim. Akşam eve geçer geçmez hemen kontrol edeyim ben onu sağolun. |
|
&amp;#1576;&amp;#1587;&amp;#1605; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1604;&amp;#1607; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1605;&amp;#1606; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1610;&amp;#1605;
|
|
&amp;#1576;&amp;#1587;&amp;#1605; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1604;&amp;#1607; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1605;&amp;#1606; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1610;&amp;#1605;
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Folivora -- 15 Ocak 2026; 22:37:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|